Hae
Metallisydän

Perheloma Turkissa osa 2 – Lomalla viimeinkin

Me palattiin tässä muutama päivä sitten viikon perhelomalta Turkista. Odotuksissa oli viikko aurinkoa, rentoutumista, altaassa polskimista, hyvää ruokaa ja lepoa… Viimeksi kirjoittelin menomatkasta, nyt ollaan päästy kohteeseen…

lomalla

Lomalla viimeinkin

Epäinhimillisen aikaisen herätyksen ja reilun 12 tunnin matkustamisen päälle kun vetäisi perille päästyä vatsallisen ruokaa, ei paljon iltasatuja tarvittu kun koko porukka oltiin unten mailla jo ennen iltakymmentä. Se ei sinänsä ollut ollenkaan huono juttu, sillä kunnon kymmenen tunnin unien jälkeen oltiin kaikki valmiita syöksymään altaille polskimaan ja aurinkotuoleihin köllöttelemään.

Paitsi että taivas oli pilvessä.

Mitäs helvettiä? Meinasin jo marssia vastaanottoon valittamaan, että mikäs aurinkoloma se tällainen on, mutta päätettiin sittenkin lähteä altaille.

Onneksi lähdettiin, sillä oli oikeastaan aika kiva polskia kaikessa rauhassa ja nautiskella uimisesta, sillä lämpöä riitti ihan mukavasti ilman paahtavaa aurinkoakin, ainakin loman ensimmäiseksi päiväksi.

Kyllä täällä tarkenee

Seuraavana päivänä kun aamulla taivas näytti edelleen hiukan pilviseltä, päätettiin lähteä hiukan shopailemaan. Ja niinhän siinä kävi, että saman tien se pilviharso hajosi ja aurinko alkoi porottaa. No kun oli kerran lähdetty shoppailemaan, niin hoidettiin se puoli sitten kerralla kuntoon. Muut osti mitä osti, itse panostin merkkilaukkuun…

Itse en mitenkään erityisemmin tykkää tuosta turkkilaisesta tavasta tyrkyttää ja tunkea iholle, vaan olen enemmänkin tällainen juro suomalainen joka haluaisi katsella kaikessa rauhassa ilman että koko ajan nenän eteen tungetaan jotain ”tiipaitaa, hupparriii” tai muuta vastaavaa.

Jotain olisi voinut ostaakin (merkkilaukun lisäksi), mutta kun jokaiseen vaatteeseen, kassiin ja tossuun oli vedetty päälle joku merkkivaatteen logo, jäi shoppailut aika vähiin.

Nyt sitä aurinkoo…

Ensimmäisten pilvisten päivien jälkeen ei sitten pilven hattaraa taivaalla näkynytkään ja lämpöä totisesti riitti. Ai että, kaipaan nyt jo sitä paahtavaa lämmön tunnetta iholla ja sitä viilennystä minkä altaaseen pulahtaminen aina välillä toi. Itse olisin ehdottomasti viihtynyt lomalla pidempäänkin, mutta kyllä meillä ehdottomasti eniten lomasta nautti Emilia, jota ei olisi saanut altaasta pois millään.

To be continued…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *