Hae
Metallisydän

Sarin projekti huipentuu – NFE 2019

Nyt se on käsillä, Sarin projektin loppuhuipennus eli body fitness SM-kisat Lahden Fitness Expossa. Lauantaina noin klo 14 Sari astelee kilpalavalle… Tällä kertaa en edes pyytänyt Saria itseään kirjoittamaan fiiliksiään, sen verran jännittynyt on tunnelma 😀

Projekti huipentuu

Perjantaina startattiin aamupäivällä Porista ja huristeltiin läpi tuulen ja tuiskun (kirjaimellisesti, makalla satoi useaan otteeseen lunta…) Lahteen. Käytiin majoittumassa hotelliin, minkä jälkeen siirryttiin suoraan kisapaikalle. Kisapaikalla oli Sarin etukäteen varaama kisavärin ensimäinen osio ja sen jälkeen kilpailuun rekisteröityminen. Kun tultiin kisapaikan back stagelle, oli Sarin jännitys lähes käsin kosketeltavaa, taisi itsekin naurahtaa että ei kai nyt vielä kannattaisi jännittää…

No aika nopeasti se jännitys alkoi helpottaa parin muun kilpailijan kanssa jutellessa – ja viimeistään itse värjäyksessä. Siellä se kuulemma fitness-glamour oli korkeimmillaan kun alastomat fitness-mimmit seisoivat rivissä suihkumyssyt päässä puhaltimien kuivatellessa vastavärjättyjä kehoja…

Valitettavasti en ylettynyt ottamaan kuvaa sermin yli, joten joudutte tyytymään mielikuvaan…

Kilpailuun rekisteröityminen taisi myös hiukan jännittää, ainakin jonoon asettautuessa, mutta itse rekisteröityminen meni Sarin mukaan hyvin. Pituus oli mitä pitikin, joten sarja on alle 163 cm. Kisa-asu ja kengät saivat hyväksyntänsä ja kaikki oli kunnossa. Hymy oli aika herkässä kilpailijapassi kourassa.

Huomenna se on sitten edessä…

Viikonlopun aikana tulee blogista löytymään taas perinteiseen tapaan tuloksia roppakaupalla. Sarin fiiliksiä kisaviikonlopusta saadaan (toivottavasti) lukea täältä heti alkuviikosta, kannattaa kuitenkin laittaa seurantaan meidän molempien Instagram-tilit jos ajantasaisempi fiilistely Sarin kisoista (ja Exposta muutenkin) kiinnostaa 🙂

Metallisydän Instagramissa

Sarin oma Instagram-tili

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *