Hae
Metallisydän

Trash polka sleeve

Tässä kevään aikana on Metallisydämen Instagramissa päässyt aika ajoin näkemään vilauksia menossa olleesta tatuointiprojektista. Uuden ulkoasun sai vasen olkavarteni, joka laitettiin saman tien ihan kunnolla uusiksi.

trash

Trash polka sleeve

Itseasiassa homma sai alkunsa viime vuoden keväällä syntymäpäivälahjaksi saamastani tatuointilahjakortista. Ei ehkä Sari aavistanut mihin lahja lopulta johti… Otin heti lahjan saatuani yhteyttä luottotatuoitsijaani Tim Chiconiin, jonka kanssa lähdettiin ideoimaan vasemman käden trash polka tyylistä cover up half sleeveä. Aikoja varattiin heti useampi ja lopulta projekti kasvoi neljän ja puolen kerran mittaiseksi.

Osa 1 – Luuranko uusiksi

Tuo vasemman olkavarren tatuointini on alkujaan tehty kälyisessä omakotitalon yläkerrassa harrastelijatatuoitsijan toimesta noin 20 vuotta sitten.

  • Hei mä haluaisin tohon vasempaan käteen sellasen käärmeen luurangon, osaatko sä tehdä sellasen?
  • Joo kyllä mä osaan.
  • No tee sitten.

Ja siitä se surina sitten alkoi. Silloin 20 vuotta sitten olin lopputuloksesta todella ylpeä, nykyisin tapausta voi käyttää esimerkkinä siitä miten ei missään tapauksessa kannata toimia.
Tatuointi on kymmenisen vuotta sitten korjailtu jo kerran ihan oikean tatuoitsijan toimesta, mutta nyt koko olkavarsi oli aika laittaa uuteen uskoon ja ylpeyteni käärmeen luuranko sille kuuluvaan uuteen kukoistukseensa.
Tim tarttui haasteeseen ja projekti lähti liikkeelle tuon käärmeen luurangon uudistamisesta. Mukaan liitettiin yksi elokuvamaailman suosikkisitaateistani. Sen ympärille sitten lähdettäisiin rakentamaan muuta trash polka -tyylistä puolihihaa.

Jo tämän projektin ensimmäisen osan jälkeen tiesin, että nyt lopputulos tulee olemaan jotain ihan muuta kuin aiempi räpellys.

Osa 2 – Pääkallokiitäjä olkapäälle

Projektin seuraava osio oli pääkallokiitäjän laskeutuminen olkapäälleni geometrisen kennorakenteen kanssa. Tämä projektin osio oli minulle kohtalaisen leppoisa, tatuoitava alue ei ollut sieltä arimmasta päästä ja asentokin oli kohtalaisen rento. Tim puolestaan joutui työskentelemään suurimman osan ajasta seisaallaan.

Lopputulos oli tälläkin kertaa törkeän hieno.

Osa 3 – Kottarainen hauikseen

Seuraava vaihe oli tämän projektin tuskallisin. Olkavarren sisäpinta oli kohtalaisen herkkää aluetta ja tällä kertaa neula kyllä tuntui – ainakin siihen asti kunnes olkapää puutui ja alkoi pakottaa asennon johdosta siinä määrin, ettei neulaan enää juuri kiinnittänyt huomiota. Aika ajoin oli kättä liikuteltava, sillä polte olkapäässä ja holjalleen myös forkussa alkoi saavuttaa tuskallisia mittasuhteita. Kuvan ”hymystäkin” on aistittavissa tietynlaista väkinäisyyttä…

Valmista kuitenkin tuli hankalasta asennosta huolimatta.

Osa 4 – Sydän paikalleen

Seuraava vaihe olikin sitten täysin edellisen vastakohta. Asento tatuointituolissa oli leppoisa makoillessani siinä vatsallaan. Jopa niin leppoisa, että nukahdin tuoliin kesken tatuoimisen. Samoin minulle on käynyt molempien pohkeiden tatuointeja tehdessä, uni on tullut.

Tällä kertaa siis Tim rakenteli sydämen ojentajaani. Ja nyt ei puhuta mistään nössöstä vaaleanpunaisesta ihkusöpöstä sydämestä, vaan ihan oikeasta, kahleista irti riistäytyvästä sydämestä.

Osa 4,5 – Viimeistelyt

Sydämen jälkeen jäljellä oli enää viimeistelyt, jotka tehtiin eilen aamulla.

Muutama sana lisää, hiukan väriä sinne tänne ja kokonaisuuden kruunaavana yksityiskohtana suosikkibändini Maj Karman logo keskelle olkavartta. Nyt on trash polka puolihiha valmis.

Tuohon sisäpinnalle jätettiin tarkoituksella kolo, josta projektia on helppo jatkaa jos siihen jossain vaiheessa päätyy…
On se ero vaan melkoinen lähtötilanteen ja lopputuloksen välillä.

sleeve

Thank you Tim so much! I’ve been enjoying this project all the time, even though it has been full of blood and suffering 😀
Tim’s Ink Facebook-sivu löytyy TÄÄLTÄ ja Instagram TÄÄLTÄ, laittakaa ihmeessä seurantaan ja jos kaipaatte todella taitavaa tatuoitsijaa, älkää epäröikö ottaa Timiin yhteyttä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.