Hae
Metallisydän

Nyt se on valmis!

Nyt se on valmis! Tällä viikolla koitti se odotettu päivä kun oikean käsivarteni tatuointiprojekti saatiin viimeisteltyä.

Olen käynyt tänä vuonna lähes joka kuukausi kuluttamassa hyvän ystäväni, tatuointitaiteilija Tim Cichonin tatuointituolin nahkaista pintaa. Ensin viimeisteltiin alkuvuonna vasemman käsivarteni trash polka -hiha ja sen jälkeen oli oikean käsivarteni black and grey -hihan vuoro. Tällä viikolla projekti saatiin valmiiksi.

Oikean käden black and grey -hiha

Lähtökohdat hihalle olivat tietyllä tavalla haasteelliset. Paras lähtökohta olisi luonnolliseti ollut tyhjä käsivarsi, mutta minulla oikeassa kädessä oli jo ennalta iso tribal-tatuointo olkavarressa, trash polka -tyylinen tatuointi hauiksen sisäsivulla, Mokoman laulun lyriikoita kyynärvarren sivulla ja vielä pienempi tribal-tyylinen tatuointi ranteen sisäpinnalta. Näistä haastavista lähtökohdista Tim lähti urhoollisesti rakentamaan hihastani kokonaisuutta…

Osa 1 – Hajonnut kellotaulu

Hihaprojekti aloitettiin kello-tatuoinnilla. Tai oikeastaan se sisältää kaksi kelloa, toinen on taustalla hajoneena ja toinen edessä ehjempänä, viisarit osoittaen omaa syntymäpäivääni. Enemmän tuosta kello-tatuoinnista voit lukea täältä: Koristeluvuorossa oikea käsi

Osa 2 – ruusu ja kaiken näkevä silmä

Seuraavalla kerralla oikean käden projektia jatkettiin ruusulla ja kaiken näkevällä silmällä. Tuo silmä ei ole mikä tahana silmä, se on Sarin silmä, jonka Tim taidokkaasti ikuisti käsivarteeni. Lisää tuosta tatuoinnista voit lukea täältä: Päikkärit tatuointituolissa

Osa 3 – kyyhkynen

Kolmannella kerralla projektia jatkettiin lentoon lähtevällä kyyhkysellä. Kuten monella muullakin tatuoinnillani, on tälläkin tietty syvempi merkitys. Lisää kyyhkysestä voit lukea täältä: Tällä kertaa en nukkunut tatuointituolissa

Osa 4 – ikkuna

Seuraavalla kerralla kyyhkys-teemaa jatkettiin kirkon ikkunalla, jonka edestä kyyhkynen lentää. Lisää siitä tatuoinnista voit lukea täältä: Tatuointiprojekti jatkuu

Osa 5 – tiimalasi

Seuraavalla kerralla palattiin ensimmäisen osan rikkoutuneen ajan teemaan. Tällä kertaa kyseessä oli rikkoutunut tiimalasi ja sieltä vapaaksi valunut hiekka. Lisää voit lukea täältä: Hiha alkaa olla melkein valmis

Osa 6 – Nyt se on valmis!

Nyt päästiinkin sitten tähän viikkoon ja hihaprojektin viimeistelyyn. Tällä kertaa hiha täydennettiin toisella ruusulla ranteen lähelle ja täydennöksillä ympäri käsivartta. Samalla Tim toiveestani ”täytti” hieman tyhjiä alueita vanhan tribalin sisältä jotta se ei näyttäisi niin autiolta muun käden tatuointien rinnalla. Nyt projekti on valmis ja olen siihen äärimmäisen tyytyväinen. Tim sai todella upeasti sisällytettyä käsivarteeni toivomani aihealueet säilyttäen samalla jo olemassa olleet, minulle merkitykselliset tatuoinnit.

Uuden tilanteen edessä…

Nyt tatuointiprojektin valmistuttua on ihan uskomattoman tyytyväinen, mutta aika tyhjä olo. Siitä on useampi vuosi aikaa kun viimeksi on ollut tilanne ettei ole seuraavaa tatuointiaikaa varattuna… Jotenkin tuntuu siltä, ettei näin voi kauaa olla, tilanne on normalisoitava 😉

Timin Instagram-sivulta voi käydä ihastelemassa lisää Timin taidetta. Ja kannattaa samalla kurkata myös Timin kauniimman osapuolen Jennin instagram sivut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *