Hae
Metallisydän

Kuukausikortit WellGo Training Center:lle arvottu!

Olen nyt reilun neljän vuoden ajan käynyt treenaamassa Porilaisella WellGo Training Center -kuntosalilla. Itse tykkään salista todella paljon monestakin syystä. Ensinnäkin sen laitteet ovat laadukkaita ja aina kunnossa, en ole tämän neljän vuoden aikana kertaakaan nähnyt salilla epäkunnossa olevaa laitetta. Toiseksi tykkään todella paljon siitä, että WellGo:lla on aina siistiä ja kaikki välineet paikoillaan. Ihan riittävästi tuli aiemmin keräiltyä lattialla lojuvia painokiekkoja tai etsittyä kadoksissa olevaa käsipainoa salin toiselta puolelta. WellGo:lla ei ole tuota ongelmaa, siellä on kaikki välineet ja kiekot aina omilla paikoillaan. Kolmas huippujuttu WellGo:lla on sen ihmiset ja tunnelma. Aina tuntee olevansa tervetullut, toisia treenaajia tervehditään ja tarvittaessa autetaan. Treenifiilis on aina hyvä.

wellgo training center

Kuukausikortit WellGo Training Centerille on nyt arvottu

Ilokseni sain noin viikko sitten WellGo:lta viisi kuukausikorttia arvottavaksi blogin lukijoiden ja seuraajien kesken. Nyt tuo arvonta on suoritettu. Tällä kertaa kaikki voittajat löytyivät Instagramin puolelta, arpaonni osui seuraavien nimimerkkien kohdalle:

@minnurmi
@janisoderling
@sakkevaananen
@mimameikalainen
@julianmatkassa

Onnea voittajille ja tervetuloa WellGo:lle! Olen teihin kaikkiin tänään yhteydessä Instagram-viestillä niin saadaan kortit teille mahdollisimman pian!

Viikko kuntoiluaikaa muillekin osallistuneille!

WellGo Training Center:llä ollaan sen verran reiluja, että he päättivät muistaa voittajien lisäksi ihan kaikkia muitakin arvontaan osallistuneita! Jokainen osallistunut saa lohdutuspalkinnoksi viikon kuntoiluaikaa WellGolla. Sen lunastamiseen riittää että menet WellGo:n aukioloaikana kassalle ja kerrot osallistuneesi Metallisydämen arvontaan. Eikä haittaa jos treenaamassa käydessäsi nappaat kuvan salilta ja jaat sen Instassa tägäämällä siihen @wellgotrainingcenter

Nyt ei muuta kuin intoa treeneihin ja nähdään WellGo:lla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *