Hae
Metallisydän

Mites tää meikäläisen dieetti?

Dieetti? Mikä dieetti? Taustoitetaanpa tätä nyt ensin hiukan… Vuonna kivi ja keppi olin tiukassa kunnossa, säikeet näkyi olkapäissä, käsissä oli suonet kuin puutarhaletkua ja vatsalihasten välissä olisi voinut vaikka avata kaljapullon korkin. Sitten puhkesi fitness-kupla, elämään tuli muutakin sisältöä kuin treenaaminen ja kunto lässähti. Ei se haitannut, tiesin pääseväni takaisin kuntoon kun vaan haluaisin.

No sitten meille tuli vava, minulle vauvakiloja ja trendikäs isimasu. Pari kertaa yritin jonkinlaista dieettiä, mutta motivaatio ylimääräisten kilojen karistamiseen pysyi poissa ja dieetit kyykkäsi ihan alkumetreilleen. Vauva ei ole enää vauva, mutta vauvakilot ja isimasu löytyy edelleen…

Viime vuonna Sari veti läpi kisadieetin ja kilpaili bodyfitneksen SM-kilpailuissa. Voisi kuvitella että se olisi tuonut myös minulle kiinnostusta hankkiutua eroon vatsamakkaroista. No ei tuonut, enemmänkin päinvastoin. Kun toinen oli dieetillä, koin tärkeäksi herkutella jätskeillä ja karkeilla Emilian kanssa. niin, aika hyvä tekosyyhän se oli…. Oikeaa kiinnostusta painonpudottamiseen ei näkynyt eikä kuulunut, enkä antanut sen haitata. Omasta painosta ja vatsamakkaroista stressaaminen ei isommin kiinnostanut, eikä kyllä kiinnosta vieläkään.

Mites tää meikäläisen dieetti?

dieetti

No mikäs tämä dieetti nyt sitten oikein on? En osaa vastata. Yhtenä iltana vaan tuntui siltä, että nyt on oikea aika aloittaa dieetti ja seuraavana aamuna suunnitelma ja ruokavalio oli valmiina  mielessä. Siitä se sitten alkoi. Vieläkään en tiedä, mistä tuo ajatus ja motivaatio hommaan oikein yhtäkkiä tuli. Kuvaavaa ehkä on, että Sari nauroi lukeneensa Facebookista minun olevan dieetillä, sen verran nopea päätös se oli, etten paljon ehtinyt edes Sarille siitä jutella.

Suunnitelma oli alusta asti selvä, juhannukseen asti mennään tiukasti, juhannuksena otetaan rennosti syömisten suhteen ja sitten katsotaan onko vielä kiinnostusta jatkaa. Jos on, homma vedetään maaliin asti (Mikä se maali on, on vielä itsellenikin epäselvää…).

No nyt dieettiä on takana reilun viikon verran ja tuo juhannus alkaa olla ovella. Olo tuntuu hiton hyvältä. Painoa on tippunut hieman yli neljä kiloa ja senttejä vyötäröltä on lähtenyt yhdeksän. Nestettähän se suurimmaksi osaksi on, mutta hyvältä tuntuu. Tällä hetkellä on aika ristiriitaiset tunnelmat, toisaalta homma on sujunut niin hyvin, että tuntuu tyhmältä syödä vapaasti juhannuksen ajan. Jos taas pysyttelen dieettiruokavaliolla myös juhannuksen ajan, menee homma liian vakavaksi….

Lue myös aiempi postaus kadonneen treenimotivaation löytämisestä!

Metallisydän Facebookissa

Metallisydän Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *