Hae
Metallisydän

Kolme yötä jouluun on, laskin aivan itse eilen…

Niin se aika vaan on taas hurahtanut ja joulu on taas ihan parin päivän päästä. Onhan sen toki koko ajan tiennyt lähestyvän, erityisesti joka-ikinen-aamu kun on Emilian kanssa herätty ennen seitsemää avaamaan joulukalentereiden luukkuja. Silti jotenkin vaan taas tajusin eilen että joulu on niinkuin nyt!

Jouluvalmisteluja

On meillä tässä kalentereiden luukkujen avaamisen ohella muutenkin valmistauduttu jouluun. Lahjaostoksilla on käyty useampaankin kertaan ja ne alkaa olla aikalailla kasassa, vaikka hiukan ehkä jotain pitää vielä hankkia. Kuusi odottelee jo pihalla ja koristeet on kaivettu esiin. Viikko sitten tehtiin jo isompi joulusiivouskin matontamppauksineen ja lattioidenpesuineen kaikkineen… Täytyy kyllä sanoa että joulumieli oli aika kaukana mattoja vesisateessa tampatessa vaikka joululaulut stereioissa pauhasikin…

Piparkakkujen leipomista

Yksi varma tapa saada joulumieli heräämään on piparkakkujen leipominen, vaikka itse henkilökohtaisesti olenkin sitä mieltä, että on hyvän piparkakkutaikinan tuhlaamista laittaa sitä uuniin… Oli se silti ihana seurata miten innoissaan meidän pikkuleipuri oli piparkakkujen leipomisesta.

Joulujuhlaa toisensa perään

On tässä ehditty ennen joulua viettää jos jonkinlaista joulujuhlaakin. On ollut muskarin joulujuhlaa ja tanssikoulun jouluesitystä ja nyt viimeisimpänä päiväkodin joulujuhla. On ollut ihana seurata Emilian esityksiä ja iloisia ilmeitä ihan jokaisessa. Se on hassu juttu miten sitä meinaa poksahtaa ylpeydestä ja onnellisuudesta seuratessa oman lapsen jouluesityksiä.

jouluun

Kolme yötä jouluun on, laskin aivan itse eilen

Nyt kun se joulu alkaa olla näinkin lähellä, on hyvä alkaa rauhoittua siihen joulutunnelmaan. Miten se sitten onnistuukin… 😀

Sarin joulujuhlamekko löytyy TÄÄLTÄ. Enää ei ehdi edes House of Brandonin huippunopeat toimitukset jouluksi, mutta uudeksi vuodeksi ehtii kyllä! (Siellä on muuten nyt kaikki takit -30% koodilla TAKIT30)

P.S.

Niille, jotka naureskeli että otsikossa on virhe, jouluun on enää kaksi yötä… Aivan, niin tänään onkin, mutta ”laskin aivan itse eilen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *