Hae
Metallisydän

Alle kolme viikkoa Sarin kisoihin…

Nyt kun Sarin ensimmäisiin body fitness -kisoihin on aikaa enää alle kolme viikkoa, alkaa touhu olla jo aika totista ainakin kanssaeläjälle… Tällä kertaa lauonkin hiukan totuuksia siitä, millaista tämä touhu ihan oikeasti on…

kisoihin

Kolme viikkoa Sarin kisoihin

Kolme viikkoa, kolme pitkää viikkoa jäljellä siihen kun Sarin kisaprojekti huipentuu body fitneksen SM-kilpailuihin Lahden Fitness Expossa. Pitkä tie on tultu ja nyt kun maali alkaa jo häämöttää edessä, alkaa touhu olla jo aika totista, ainakin meille muille. Tässä joutuu aika tarkkaan miettimään mitä sanoo, miten sanoo ja milloin sanoo. Välillä kun nälkä ja väsynmys on huipussaan, saattaa ihan viaton kysymys räjäyttää pankin ja dieettikiukku purkautua. Välillä taas saa kysymystä toistaa useaan kertaan saadessaan vastaukseksi vain pitkän tyhjän katseen… Normaalitilanteessa Sarilla on usein hymy herkässä ja lähes asiasta kuin asiasta voi hiukan vitsailla, vaan ei nyt. Nyt ei edes tällainen keskimääräistä hieman uhkarohkeampi mies uskalla paljon vitsiä heittää, ei ainakaan dieettiläisen ruuista…

Poikkeustilanne on tankkauspäivän iltana, jolloin dieettiläisemme on lähes oma nauravainen ja iloinen itsensä. Kyllä ne hiilarit vaan tekee ihmeitä 🙂

Muut valmistelut

Kisojen lähestyessä kuvioihin on tullut monenlaista muutakin valmistelua. On hiuspidennysten laittoa, hampaiden valkaisua, kisakynsien suunnittelua, kisakorujen shoppailua ja vaikka mitä sellaista, josta tällainen tavallinen miespuolinen ihmisolio ei voi ymmärtää yhtään mitään.

Tässä on kuitenkin hieno seurata vierestä sitä omistautumista ja periksiantamattomuutta, mitä tämä koko projekti on vaatinut. Itsehän olisin lopettanut dieetin jo kymmenen kertaa, mutta Sari vaan sinnikkäästi jatkaa – ja näyttää jopa nauttivan siitä, mäkijuoksuineen ja poseerausharjoitteluineen (hullu) ja kertoo vielä aikovansa jatkaa fitness-touhuja kisojen jälkeen…

Eiköhän tässä tämä vajaa kolme viikkoa vielä rutisteta, sen ajanhan seisoo vaikka päällään!

Yksi kommentti

  1. Jenni kirjoitti:

    Tsemppiä Sarille ja koko perheelle!lopussa kiitos seisoo 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *