Hae
Metallisydän

Suomalaisyritys heivaa urheilijoiden krampit historiaan!

Raahelainen urheiluravinneyritys Dominus Nutrition Oy laajentaa suosittua tuotelinjastoaan uudelle, paljon toivotulle alueelle. Yhtiö julkaisee elokuussa seuraavan huippuunsa kehitetyn tuotteensa, joka on nesteytysjuoma nimeltä FIRMITAS.

nesteytysjuoma

FIRMITAS nesteytysjuoma

REFECTIO™ -palautusjuomastaan tunnetuksi tulleen Dominus Nutritionin yhteistyö Oulun Kärppien kanssa oli mukana siivittämässä seuraa mestaruuteen viime kaudella. Useiden huippuseurojen toiveena on ollut löytää markkinoilta laadukkaan palautusjuoman rinnalle myös kunnollinen nesteytysjuoma. Dominus Nutrition on urheilijoiden parhaaksi tuotteita tekevä talo, ja näinpä elokuussa päivänvalon näkee markkinoiden kehittynein nesteytysjuoma FIRMITAS™.

– Yllättävän korkeilla urheilun sarjatasoilla pelaajille syötetään erätauoilla jopa suolakurkkuja, koska nesteyttäminen on runsaasti hikoiluttavissa lajeissa oikeasti iso haaste. Tutustuimme markkinaan ja toden totta, yhtään kunnollista nesteytysjuomaa ei löytynyt. Vaikutti sopivalta haasteelta meille, toimitusjohtaja Mika Kuki kommentoi.

FIRMITAS edustaa nesteytysteknologian ehdotonta keihäänkärkeä. Urheilujuomat eivät riitä ääritilanteissa ylläpitämään optimaalista neste- ja elektrolyyttitasapainoa. Tämä on merkittävin ero puhuttaessa tavanomaisista urheilujuomista verrattuna nesteytysvalmisteeseen. Tuote soveltuu kaikkiin urheilulajeihin ja muihin fyysisiin kuormituksiin, joissa hikoillaan runsaasti.

– Huippu-urheilussa ja äärirajoille itsensä viedessä ei valitettavasti riitä mummon mehu, vaikka se tosi hyvää onkin. Tästä tuotteesta hyötyvät kaikki, keillä on taipumusta kramppeihin tai väistämättä hikoilee runsaasti suorituksissaan – puhutaan sitten urheilusta tai vaikka palomiehistä, Kuki lisää.

Tuotteen on seuroilta saatujen toiveiden ja tieteellisen kirjallisuuden perusteella huippuunsa virittänyt Dominus Nutrition Oy:n tuotekehitysjohtaja Anssi Manninen.

– Kun hikoillaan, silloin menetetään enemmän kuin vain vettä. Merkittävät neste- ja elektrolyyttimenetykset voivat vaikuttaa negatiivisesti suorituskykyyn. FIRMITAS sisältää ultrakorkeat pitoisuudet elekrolyyttejä optimaalisessa suhteessa. FIRMITAS sisältää lisäksi L-alanyyli-L-glutamiinia, joka edelleen tehostaa nesteytystä. Siinä ei ole lainkaan keinotekoisia makeutusaineita, aromeja tai väriaineita. Tuote on myös laktoositon ja gluteeniton, Manninen kertoo.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Mika Kuki, 044 010 1081, mika@dominusnutrition.fi

 
”Todella tervetullut tuote, näillä helteillä tarvitsee kunnon nesteytysjuomaa jo kävellessään postilaatikolle!” (Anonyymi kaljupäinen fitness-bloggari)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.