Hae
Metallisydän

Tatuointia, treeniä ja uutta herkkupalkkaria

Rakastan tatuointeja. Tykkään siitä miten ne koristavat ihoani ja erityisesti siitä jos niillä on jotain hieman syvempää merkitystä, kuten osalla tatuoinneistani on. Jollain kierolla tavalla nautin myös siitä kun tatuointia tehdään, siitä pienestä kivusta, joka tuntuu kun neula piirtää ihoa. Minulla on nytkin varattuna kolme aikaa luottotatuoitsijalleni Tim Chiconille, mutta ne ovat vasta ensi vuoden puolella. Siksi nappasinkin heti kiinni tilaisuuteen kun Tim kertoi hänellä olevan yksi peruutusaika tarjolla…

tatuointia

Uusi tatuointi

Pari päivää pohdiskelin millaista kuvaa ja minne tällä kertaa haluaisin ja lopulta päädyin Batman/Jokeri -aiheiseen tatuointiin. Silläkin tietynlainen syvempi merkitys ainakin minulle on, ja sitä merkitystä tuodaan tässä jonkin ajan kuluttua hieman enemmän esiin kuvan ympärille tulevan tekstin myötä…

Treeniä pienen tauon jälkeen

Se huono puoli tatuoinnin ottamisessa on, että se tuo aina mukanaan pienen treenitauon. Treenitauon pituuteen vaikuttaa jossakin määrin se, miten hyvin tatuointi parantuu. Tällä kertaa tauon pituudeksi muodostui vajaa viikko ja eilen kävin omalla kotisalilla treenaamassa ensimmäistä kertaa tuon tauon jälkeen.

Vaikka tuo treenitauko ajatuksena tuntuukin huonolta, se ei sitä välttämättä oikeasti ole. Tälläkin kertaa nimittäin treeni kulki todella hyvin. Ei siinä mitään ennätyspainoja liikuteltu, mutta tuntuma treenattavissa lihaksissa oli hyvä.

Uusi herkullinen palkkarimaku

Tämän kertaisen treenin huipensi se, että maistoin ensimmäistä kertaa uutta viinirypäleen makuista Refectio-palautusjuomaa. Refection appelsiini-maku on ollut minulla käytössä jo pitkään ja sekin on todella hyvää, mutta huh huh, että tämä viinirypäle oli hyvää!

Niin hyvää, että jo pelkkä tieto siitä että treenin jälkeen pääsee hörppimään sitä herkkua, tuo lisää intoa lähteä treenaamaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *