Hae
Metallisydän

Metallisydämen treeniohjelma – edullisesti treenaamaan!

Tuntuuko siltä, että tekisi mieli aloittaa kunnon kohottaminen, mutta et oikein tiedä miten? Haluatko aloittaa treenaamisen kuntosalilla, mutta treeniohjelma puuttuu? Ei hätää, täältä niitä saa – ja edullisesti!

treeniohjelma

Valmis treeniohjelma auttaa treenaamisen alkuun

Kuntosaliuraansa aloittelevalle tai tauon jälkeen treenien pariin palaavalle paras ratkaisu olisi luonnollisesti asiantuntevan personal trainerin apu treeniohjauksineen kaikkineen. Siihen ei kuitenkaan kaikilla ole mahdollisuutta ja on pohdittava muita vaihtoehtoja. Yksi vaihtoehto on lähteä treenaamaan ihan omin päin, mutta ilman valmiiksi mietittyä treeniohjelmaa treenaaminen tuskin on kovin tuloksekasta ja into saattaa hiipua kovinkin pian. Sitä parempi vaihtoehto onkin ostaa valmis treeniohjelma, niitä on netissä tarjolla kymmenittäin. Treeniohjelmien hinnat vaihtelevat laidasta laitaan ja löytyy niitä netistä ilmeiseksikin kun vähän osaa kaivella.

Itseään ei kannata maksaa kipeäksi valmiista treeniohjelmasta, siksi yksi hyvä vaihtoehto onkin harkita Metallisydämen treeniohjelmaa – se on vuosien kokemuksella laadittu ja varmasti silti sieltä edullisimmasta päästä.

Metallisydämen treeniohjelma

Omaa treenitaustaa minulla on yli 20 vuoden ajalta ja treeniohjelmia olen laatinut melkoisia määriä eri lähtökohdista. Tällä kertaa tarjolla on seitsemän erilaista treeniohjelmaa:

Yksijakoinen treeniohjelma

  • Yksijakoinen treeniohjelma sopii hyvin aloittelijalle, siinä treenataan joka kerta läpi kaikki kehon lihasryhmät käyttäen helpohkoja perusliikkeitä.

Kaksijakoinen treeniohjelma (vetävät/työntävät lihakset)

  • Kaksijakoinen treeniohjelma sopii hyvin myös aloittelijalle, mutta yksijakoista paremmin myös kehittyneemmälle treenaajalle.

Kaksijakoinen treeniohjelma (ylä/alakeho)

  • Erona vetäviin ja työntäviin jaettuun kaksijakoiseen ohjelmaan tässä ohjelmassa yläkehon lihasryhmien liikemäärä hieman vähenee ja vastaavasti alakehon treenissä pystytään panostamaan perinteisen jalkatreenin ohella myös erikseen esimerkiksi pakaroiden treenaamiseen.

Kolmejakoinen treeniohjelma

  • Kolmejakoisuus tuo lisää mahdollisuuksia tehdä kullekin lihasryhmälle raskaampaa treeniä palautumisajan venyessä pidemmäksi kuin aiemmissa pienempijakoisissa ohjelmissa.

Kolmejakoinen alakehopainotteinen treeniohjelma

  • Kolmejakoisessa alakehopainotteisessa treeniohjelmassa reidet ja peppu saavat enemmän huomiota osakseen.

Nelijakoinen treeniohjelma

  • Nelijakoisen treeniohjelman etu on, että kuhunkin lihasryhmään pystytään keskittymään tarkemmin ja yksilöidymmin.

Maksimivoimaa!

  • Nyt unohdetaan yksi- kaksi tai useampijakoiset treeniohjelmat ja lähdetään puhtaasti tavoittelemaan maksimivoimaa.

Treeniohjelman sisältö

Jokainen treeniohjelma sisältää yleisohjeistuksen, treeniohjelman liikkeineen, sanalliset ja kuvalliset ohjeet liikkeiden suorittamiseen sekä sarjamäärät ja toistoalueet joilla sarjojen tulisi pysyä. Ainoastaan treenaaminen jää sinulle!

Treeniohjelman hinta?

Jokainen treeniohjelma maksaa vain 19,90 € (sis.alv.)

Jos haluat jo valmiiksi ostaa useamman treeniohjelman, on sekin mahdollista ja edullinen hinta laskee entisestään! Lisäksi jokainen useamman treeniohjelman kerralla ostava saa kaupan päälle Metallisydämen venyttelyoppaan!

  • Kaksi treeniohjelmaa ja venyttelyopas yhteishintaan 35 € (sis.alv.)
  • Kolme treeniohjelmaa ja venyttelyopas yhteishintaan 50 € (sis. alv.)
  • Koko seitsemän treeniohjelman paketin ja venyttelyoppaan saat itsellesi yhteishintaan 99 € (sis.alv.)

Miten ostan Metallisydämen treeniohjelman?

Se on yksinkertaista, laita sähköpostia osoitteeseen jari.autere@gmail.com ja kerro minkä/mitkä treeniohjelmat haluat ostaa. Paluuviestissä saat ohjeet maksun suorittamiseen ja kun maksu on kirjautunut, saat treeniohjelman/ohjelmat sähköpostiisi ja tuloksekas treenaaminen voi alkaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *