Hae
Metallisydän

Punamustaa se olla pitää!

Muutama vuosi sitten alkuperäinen visioni omasta kotisalista, Metallisydän Gymistä, oli yksinkertaisuudessaan kyykkyhäkki, tanko ja painolevyjä. Matkan varrella on kuitenkin nälkä kasvanut ja visio muuttunut. Seuraavaksi ajatus oli rakentaa Metallisydän Gymistä monipuolinen, mutta kompakti treenipaikka kattavalla ja laadukkaalla varustelulla. Tuo visio on pitänyt ja Metallisydän Gymin varustelu alkaa olla jo aika kattava noinkin pieneksi kotisaliksi. Nyt kun kaikki tärkeimmät välineet salilta jo löytyy, on aika hiukan hifistellä…

Punamustaa se olla pitää!

Metallisydän Gymin seinät olivat alunperin tylsän valkoiset, kunnes päätin varustelun lisäksi panostaa hiukan myös viihtyvyyteen ja maalasin kaksi Gymin seinistä punaisiksi. Punainen tuntui sopivan hyvin kuvaan kun kaikki laitteet ja lähes kaikki muu rekvisiitta oli mustaa ja oikein tyytyväinen olen värimaailmaan ollutkin.

Ei mikään ihme että kun viimein löysin täysin Gymin väreihin sopivan levytangon GoFitness Megastoresta, oli tilaus laitettava sisään välittömästi. Nyt Metallisydän Gymiltä löytyy kolmen aiemman ATX:n huippulaatuisen levytangn lisäksi myös punamusta ATX Cerakote Multi Bar.

ATX Cerakote Multi Bar ei ole ihan mikä tahansa levytanko. Se on valmistettu erikoisteräksestä (jousiteräs) kimmoisaksi tangoksi, joka antaa periksi isommissa painoissa ja palautuu suoraksi, mikä takaa tangon kestävyyden, puristelujuuden ja kimmoisuuden. Tangon 400 kg kapasiteetti riittää ainakin omissa treeneissäni toistaiseksi varsin hyvin 😉

Kaiken lisäksi Cerakote Multi Bar on viimeistelty viimeisen päälle Cerakote-pinnoitteella, joka on todella miellyttävä ja hyvin ohut, hieman läpinäkyvä ja todella pitävä sekä toimiva satiinimainen keraaminen pinnoite.

Seuraava kehityskohta Metallisydän Gymillä onkin sitten uusi ratkaisu levytankojen säilytykseen. Pitääpä lähteä pohtimaan sopivaa (mielellään punamustaa) ratkaisua…

Yksi kommentti

  1. emmasmithss kirjoitti:

    Thanks for sharing.I found a lot https://filezilla.software/ of interesting information here. A really good post, very thankful and hopeful that you will write many more posts like this one.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.