Hae
Metallisydän

Kesäloma – Lepoa vai touhua ja tohinaa?

Minulla on menossa se kuuluisa viimeinen kesälomaviikko, se jonka aikana pitäisi ehtiä tehdä kaikki se mitä on jäänyt tekemättä…

Kesäloma – Lepoa vai touhua ja tohinaa?

Meillä oli jo sellainen pieni viikon mittainen etukäteiskesäloma keväällä kun käytiin viikon verran nauttimassa etelän auringosta. Kieltämättä siitä huolimatta olisi se aurinko saanut lämmittää hiukan tehokkaammin jo heti heinäkuun alussa jäädessäni lomalle…

Ensimmäisen kesälomaviikkoni olin kotosalla Emilian kanssa Sarin ollessa vielä töissä. Se viikko mentiin hyvin pitkälti Emilian ehdoilla. Leikittiin pihalla leikkimökissä, hypittiin trampoliinilla, rakennettiin Legoilla ja käytiin leikkipuistoissa – ja syötiin jäätelöä. Me tehtiin heti alkuun diili että kesälomalla syödään joka päivä jäätelöä, eikä siitä sopimuksesta kyllä olla pahemmin lipsuttu 😀

Polttopuuprojekti

Ei loma olisi mitään lomaa jos sille ei olisi sunniteltuna pieniä lomaprojekteja. Tämän kesän ensimmäisenä lomaprojektina oli kahden kohtalaisen kookkaan koivun pilkkominen polttopuiksi.

Vaikka ei ehkä uskoisi, siinä hommassa alkoi pääkoppa rentoutua todenteolla ja pääsi työasioista kunnolla irti. Samalla syntyi melkoinen kasa valmista koivuklapia, jolla pitää takka punaisena ensi talvena 🙂

Aitaprojekti

Toinen, hieman enemmän aikaa vienyt projekti oli uusia meidän takapihaa reunustava piha-aita…

Ensin piti purkaa vanha aita pois uuden tieltä. Voin kertoa että tuollaiset aitatolpat voi olla aika perkeleen tiukassa… Kun vanha aita oli tolppia myöden purettu väkivallalla ja periksiantamattomuudella, oli uuden rakentamisen vuoro. Siinä sitä kärrättiin pohjamaalattua aitavärkkiä kärrykaupalla pihaan ja lähdettiin rakentamaan.

Uutta aitaa nousi samaa tahtia kun oikean käden rannekanavan ahtauma alkoi pitkän tauon jälkeen ilmoitella itsestään, eikä ihme reilusti päälle tuhat naulaa upposi tuohon aitarakennelmaan ennen kuin se oli valmis.

Vielä pitäisi vetää pari kerrosta maalia päälle, kunhan käsi alkaa taas toimia…

Treenaaminen?

Suoraan voin myöntää että useampina päivinä on tullut sen verran huhkittua hiki päässä pihalla noiden projektien kanssa, että treenaaminen on kesälomalla jäänyt vähän vähemmälle. Toki sitä muutaman kerran viikossa on ehtinyt painojakin nostella…

Juttua painoketjujen testaamisesta kotisalilla oli TÄÄLLÄ

Tottakai myös lepoa

Ja on lomaan mahtunut myös sitä lepäämistä. Me käytiin pienellä minilomalla/aktiivilomalla Hotel Sveitsissä viime viikolla. Oli kyllä niin mahtava reissu, että siitä kirjoittelen lähipäivinä ihan erikseen hiukan kertomusta…

Jarin Makia-paita TÄÄLTÄ

Sarin Vila-jumpsuit TÄÄLTÄ

Kotona ollaan myös lepäilty, leikitty yhdessä ja erikseen ja naurettu paljon. Ihan parasta lomassa on ollut ehtiä kunnolla viettää aikaa yhdessä.

Karmarock

Vielä olisi tämä viikko lomaa jäljellä ja muutamia suunnitelmia löytyy sen varalle. Viikonloppuna kesäloma huipentuu joka kesän kohokohtaan, Karmarockiin. Siitä myös omaa blogipostaustaan tulossa…

P.S.

House of Brandonissa on tällä hetkellä kaikki tuotteet -15%

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *