Hae
Metallisydän

Raskas treeni ja palautuminen tyytyväisyystakuulla!

Heitetäänpä tällä kertaa pieni treenihaaste. Haastan teidät kaikki kokeilemaan kolmen raskaan liikkeen jalkatreeniä, jonka itse tein eilen.

refectio

Kolme raskasta liikettä

Kun puhutaan kolmen raskaan liikkeen jalkatreenistä, on kaksi ensimmäistä liikettä aivan itsestäänselvät. Ainakin itselleni ne kuningasliikkeet ovat maastaveto ja takakyykky. Tuo kaksikko kun täydennetään vielä askelkyykyllä, on kolmen raskaan liikkeen trio koossa.

Haaste

Homma on helppo. Aloitetaan tyhjästä tangosta ja tehdään alkuun kymmenen toiston sarjoja lisäten jokaisen sarjan jälkeen tankoon yhdet kiekot. Kun painoa on tangossa sen verran ettei kymppiä enää tule, tehdään juuri niin monta toistoa kuin pystytään ja taas lisätään ne yhdet kiekot – aina siihen asti kun saadaan tehtyä enää vain yksi toisto tai ei yhtään.

Maastaveto

Itse käytin 15 kilon kiekkoja ja sarjat menivät kutakuinkin näin:
10 x 20 kg
10 x 50 kg
10 x 80 kg
10 x 110 kg
10 x 140 kg
7 x 170 kg
2 x 200 kg
FAIL 230 kg

Jännästi vei tehoja nuo kymmenen toiston sarjat, jotka ei sinänsä edes kovin raskaita olleet, tuolla kahdellasadalla olisi kevyesti pitänyt tulla reilusti enemmän toistoja ja 230 kiloakin olisi normaalisti noussut kevyesti…

Takakyykky

Kyykyssä sama homma, ensin kymppejä, sitten niin paljon kuin irtoaa, kunnes ei enää irtoa. Tässäkin 15 kilon kiekot käytössä.
10 x 20 kg
10 x 50 kg
10 x 80 kg
10 x 110 kg
4 x 140 kg
1 x 170 kg

Kyykyssä ei kovin korkealle päästy. Eipä silti meikäläisen maksimirauta tuosta kaukana ole, mutta silti tuntui jotenkin aika tukkoiselta ainakin tuo 140 kilon sarja…

Askelkyykky

Askelkyykky olisi ollut hankala toteuttaa samalla kaavalla, joten en lähtenyt edes yrittämään vaan tein siinä ihan perus askelkyykkykävelyä edes takaisin niin monta askelta kuin pystyin, siihen asti kun polvi ei enää irronnut lattiasta. Käytössä oli 25 kilon käsipainot ja yhteensä tein kolme sarjaa. Siinä vaiheessa hiki virtasikin ihan mukavasti.

Askelkyykky on jotenkin hiton raskas liike, tai sitten minulla on vaan ihan hiton huono kunto 😀 Mutta kyllä poltti keuhkossakin noiden sarjojen jälkeen.
Siinä se haastetreeni. Kokeilkaa ihmeessä je kertokaa kuinka kevyttä se teille oli ja kuinka isoihin painoihin pääsitte käsiksi! 😀 Lisättävien painokiekkojen ei tarvitse olla juuri 15 kiloiset, vaan jokainen voi määrittää itselleen sopivan korotuksen, kunhan se on joka kerta sama 🙂

Refectio – palkkari tyytyväisyystakuulla

Kovan treenin jälkeen on kiva palkita itsensä hyvällä palkkarilla ja vielä mukavampaa on jos palkkari oikeasti toimii ja nopeuttaa treenistä palautumista.
Minulla on ollut vuoden alusta käytössä Dominus Nutritionin Refectio-niminen palautusjuoma ja hitto että olen tyytyväinen!

Refectio on paitsi tehokas, toimiva ja herkullisen makuinen, myös siitä ainutlaatuinen palautusjuoma, että sillä on tyytyväisyystakuu.
Dominus Nutrition lupaa omalta verkkosivultaan www.dominusnutrition.fi tilatuille Refectio-purkeille 100% rahat takaisin -takuun, jos et olekaan tuotteeseen tyytyväinen. (Takuu on voimassa vain Dominus Nutritionin omassa verkkokaupassa, koskee ensiostajia ja vain yhtä purkkia / asiakas.)
Nyt on kova! Kaksi kokeilemisen arvoista juttua samassa postauksessa, treeni ja palkkari!

Yksi kommentti

  1. voimakostaja kirjoitti:

    Kyykyn ja maven tekeminen failiin asti on täysin järjetöntä, etenkin kun haetaan tollaisen treenin jälkeen jotain grinderiykköstä tai failia. Tämä tarkoittaa sitä, että viimeinen tehdään jo aivan paskalla tekniikalla. Ei hyvä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *