Hae
Metallisydän

Black friday – JO RIITTÄÄ!!!

Alkaa pikkuhiljaa tunkea tuo black friday / black weekend / black week / black vitunmikälie korvista ulos… Joka tuutti täynnä mitä erilaisempia tarjouksia. On kahta kolmen hinnalla, on erilaisia prosenttialennuksia -30% -50% jopa -70% ja tällä kertaa muuallakin kuin huonekaluliikkeissä. Ja onhan se hienoa että tavaraa saa halvalla, mutta mulle alkaa hiljalleen riittää tuo joka tuutista tarjousten tunkeminen. Ei pysty avaamaan telkkaria sen kummemmin kuin radiotakaan ilman että paukahtaa Black friday vasten naamaa. Ja sama juttu netin kanssa, joka sivustolla tunkee tarjousta toisensa perään.
Jo riittää!
Aikaisempina vuosina olen ollut ihan innoissani Black fridaysta ja odottanut innolla julkaistavia tarjouksia. Kiva on ollut tilata vaikkapa proteiinijauhoja alehintaan tai jokunen edullinen Blu-Ray leffa. Tänäkin vuonna ajattelin tarjouksia seurata ja hankintojakin tehdä jos sopivia tarjouksia kohdalle osuisi, mutta…

Jumalauta tätä tuputtamista ja buustaamista. Koko homma on mennyt ihan järjettömäksi. Yhden perjantaipäivän sijaan vietetään joissakin firmoissa pahimmillaan kahden viikon Black-aikakautta. Minulla ainakin meni jo monta päivää sitten maku koko hommaan ja ihan vaan vittuillakseni aion ostaa tänään jotain normaalihintaista.
Ei mainoslinkkejä
Aiempina vuosina olen myös kerännyt blogiin mielestäni parhaita tarjouksia myös lukijoiden hyödynnettäväksi. Tänä vuonna en jaa yhtä ainoata mainoslinkkiä, kyllä te niihin tarjouksiin törmäätte jos haluatte – ja vaikka ette haluaisikaan.

Mukavaa ihan tavallista perjantaita / viikonloppua / viikkoa / loppuelämää!

Yksi kommentti

  1. Heiid kirjoitti:

    Muullakin on juuri sama fiilis! Ihmisistä tulee suorastaan hysteerisiä kun metsästetään tarjouksia. Ymmärrän kyllä jos jokin todella tarpeellinen tuote on alessa niin onhan se parempi ostaa nyt,mutta turhien ostoksien tekeminen pelkästään sen takia että on tarjouksia on minusta turhaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.