Hae
Metallisydän

Tatuointiprojekti jatkuu

Tällä viikolla oli taas odotettu päivä, oikean käsivarteni tatuointiprojekti sai jatkoa. Sitä on tehty jo muutamaan otteeseen ja vielä tarvitaan pari kertaa ennen kuin projekti on valmis. Jo nyt uskallan väittää, että valmis kokonaisuus tulee olemaan törkeän hieno.

tatuointiprojekti

Tatuointiprojekti jatkuu

Olen ottanut ensimmäisen tatuointini joskus vuonna 1996 tai 1997, ihan tarkasti en ajankohtaa muista. Tuo ensimmäinen itse paperille piirtämäni tribal-kyhäelmä löytyy edelleen niskastani. Sen jälkeen on uusia kuvia ilmaantunut iholleni tasaista tahtia, joskin nyt viimeinen pari vuotta niitä on tullut melkoinen määrä. Siihen pariin vuoteen sisältyy koko vasemman käsivarren trash polka -hiha, oikean säären maori-tatuointi ja nyt viimeisimpänä oikean käsivarren meneillään oleva tatuointiprojekti.

Jo usean vuoden ajan ainoa tatuoitsija, jonka olen antanut minua koristella, on ollut Tim Cichon. Myös tämä meneillään oleva oikean käden projekti on luonnollisesti Timin käsialaa, samoin kuin kaikki muutkin tatuointini jo monien vuosien ajalta.

Tim on taiteillut oikeaan käsivarteeni tähän mennessä kellotaulun, ruusun, kaiken näkevän silmän ja kyyhkysen. Tällä kertaa tuo viimeksi tehty kyyhkynen sai taustalleen kirkon ikkunan.

Tällä kertaa ei muuten nukkumisesta tatuoinnin tekemisen aikana oikein tullut mitään… Odotukset oli kovat, sillä kun pohkeita on tatuoitu ja olen maannut vatsallani, olen molemmilla kerroilla havahtunut jossain vaiheessa kuola poskella omaan kuorsaukseeni… Ajattelin siis tälläkin kertaa, että nythän tässä napataan taas kunnon päikkärit kun pääsee jälleen vatsamakuulle… Haaveeksi jäi, sillä asento oli koko ajan jotenkin hankala toisen käden ollessa ojennettuna sivulle. Niska puutui laittoi pään sitten miten tahansa, parta kutitti naamaa tai tukisti päätä kääntäessä ja loppuvaiheessa kun tatuointia tehtiin kyynerpään päälle, sattui niin perkeleesti, ettei paljon nukuttanut…

Tatuointiprojekti jatkuu seuraavan kerran kuukauden kuluttua, jospa silloin sitten…

Tim’s Ink Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *