Hae
Metallisydän

Helpotusta maastavedon haasteisiin

Vi**umaisinta maastavedossa on ainakin minun mielestäni painojen purkaminen tangosta. Ensin tekee useita raskaita sarjoja ja lisää kiekkoja tasaisesti parin kerrallaan tankoon. Sitten kun on saanut viimeiset tiukat sarjat tehtyä ja selkä on sarjojen jäljiltä tukossa, on tanko täynnä kiekkoja ja niitä pitää alkaa purkaa tangosta takaisin telineisiin. Silloin saa kiekkoja kiskoa hiki päässä pois tangosta, ne ottavat lattiaan kiinni ja homma on haastavaa. Silloin kyllä vi*uttaa. Onneksi asiaan on saatavissa helpotusta…

maastavedon

Helpotusta maastavedon haasteisiin

Eihän tämä mikään uusi juttu ole, mutta näin kauan silti meni ennen kuin hankin GoFitness Megastoresta tankonostimen kotisalilleni. Se helpottaa melkoisen paljon tuota vi**umaisinta vaihetta maastavedossa.

Senkun nostaa tangon toisen pään ilmaan ja ottaa sujuvasti kiekon kerrallaan pois. Sitten sama toiselle päälle. Ei enää kiroilua ja kiekkojen kiskomista.

Treeni-into alkaa löytyä

Se nyt ei liity millään tavalla tankonostimeen, mutta hiljalleen alkaa taas löytyä jonkin aikaa kadoksissa ollut treeni-into. Kyllä tässä jo aika tahmeata tarpomista pidemmän aikaa tuo treenaaminen olikin, mutta nyt on takana jo useampi treeni jotka on kulkeneet hyvin ja tuntuneet myös tehokkailta. Ehkä tässä papparainen pääsee kohta taas kunnolla vauhtiin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *