Hae
Metallisydän

Millainen on suomalainen salitreenaaja?

Me suomalaiset ollaan melkoisen omituista kansaa. Naapureita kytätään minkä formuloiden ja jääkiekon katsomiselta ehditään. Joka viikko lototaan ja petytään kun ei taaskaan voitto osunut kohdalle. Eduskuntaa syytetään kaikesta, eikä vähiten veroista. Kaljaa haetaan Virosta ja hartiat poltetaan kanarialla kerran vuodessa. Ja eritoten ollaan helvetin ylpeitä siitä että ollaan suomalaisia. Mutta millainen on suomalainen salitreenaaja?

Suomalainen salitreenaaja

Suomalainen salitreenaaja ei lämmittele eikä venyttele. Se on akkojen puuhaa. Suomalainen salitreenaaja lataa penkkiin aina heti maksimiraudat ja valittaa sitten kun olkapäät on kipeinä tai paikat muuten rikki.

salitreenaaja

Suomalainen salitreenaaja käyttää valtavia summia rahaa lisäravinteisiin ja muodinmukaisiin treenivaatteisiin ja valittaa samalla salin niin kovin korkeasta kuukausimaksusta.

Suomalainen salitreenaaja valittaa kun muut jättävät painot tankoon ja laitteisiin ja jättää ne sitten itsekin kun kerran muutkin tekee niin.

Suomalainen salitreenaaja liioittelee aina penkkitulostaan, mutta ei koskaan puhu kyykkytuloksestaan. Kovia jätkiä on vaan ne jotka penkkaa yli 100 kiloa.

Suomalaisella salitreenaajalla on aina polvi kipeä jalkapäivänä.

20150623_102922

Jos joku erehtyy salilla puhumaan suomalaiselle salitreenaajalle, vastauksena on yleensä vihainen katse ja mahdollisesti örähdys. Small talk ei ole yleensäkään suomalaisen vahvuus, salilla se on perisynti.

Suomalainen salitreenaaja vertaa AINA itseään muihin salitreenaajiin. Jos joku on heikompi kuin suomalainen salitreenaaja, katsotaan häntä naureskellen. Jos joku on suomalaista salitreenaajaa lihaksikkaampi tai voimakkaampi, sen täytyy olla roinaaja.

Suomalainen salitreenaaja on aina massakaudella. Lihasta voi rakentaa ainoastaan herkkuja syömällä.

20150518_174321

Suomalainen naistreenaaja pukeutuu tiukkoihin trikoisiin ja ihonmyötäisiin toppeihin ja kuvaa pyllistyskuvia someen samalla kun valittaa että miehet tuijottavat.

Suomalainen miestreenaaja ei koskaan tuijota tiukkoihin trikoisiin ja ihonmyötäisiin toppeihin pukeutuneita naistreenaajia. Paitsi salaa peilin kautta.

Käsiä treenatessaan suomalainen miestreenaaja pullistaa hauista peilille kun kukaan ei ole näkemässä. Suomalainen naistreenaaja puolestaan tsekkaa oman peppunsa peilin kautta ainakin kolme kertaa treenin aikana ja luulee ettei kukaan huomaa sitä.

Suomalainen salitreenaaja on aina valmis neuvomaan muita, mutta kukaan ei ole koskaan valmis ottamaan neuvoja vastaan.

Suomalainen salitreenaaja naurahti tätä lukiessaan pariin kertaan, koska koki stereotypiat osuviksi. Suomalainen salitreenaaja ei kuitenkaan koe niiden kuvaavan itseään.

Yksi kommentti

  1. Stamped Concrete Hingham MA kirjoitti:

    America and the UK (details below) but also sent me instructions and pictures showing the results of her efforts. http://stamped-concrete-borders37912.imblogs.net/18130778/the-2-minute-rule-for-epoxy-flooring-newton-ma

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *