Hae
Metallisydän

Treenitietopankki – treeniohjelmia, treeniohjeita, lihashuoltoa…

Yhteiskunnan poikkeustila on suurimmaksi osaksi loppunut ja kuntosalit pullistelevat uusista innokkaista treenaajista ja vanhoista salille palanneista treenaajista. Treeni-into loppuu kuitenkin lyhyeen jos se punainen lanka treenaamisesta puuttuu. Päätin kantaa korteni kekoon ja olenkin koonnut yhteen kohtalaisen kattavan paketin erilaisia blogissa jo aiemmin julkaistuja treeniohjelmia, treeniohjeita ja muuta kuntoiluinnostusta ylläpitävää materiaalia ihan ilmaiseksi kaikkien vapaaseen käyttöön. Ne kaikki löytyvät blogin Treenitietopankki -alasivulta ja lisää sisältöä sinne kertyy tasaista tahtia.

Treenitietopankki

treenitietopankki

Treenitietopankista löytyy tällä hetkellä useampia erilaisia treeniohjelmia, jonkin verran yksittäisten lihasryhmien treenaamiseen keskittyviä ohjeita ja toiminnallisia treenejä ja ohjeita kotitreeneihin. Julkaisemaan blogissa jatkossakin säännöllisesti uusia treeniohjeita, lihashuolto-ohjeita jne. jotka kaikki kerään tuonne treenitietopankkiin, josta ne on helppo löytää.

Pyörää ei ole keksitty uudelleen, ei myöskään näitä materiaaleja. Osa näistä on julkaistu viime vuosina myynnissä olleissa Kuntokalentereissa, osa on ollut myynnissä myös täällä blogissa reilu vuosi sitten ja joitakin juttuja olen varmasti julkaissut aiemmin blogissakin. Tällä kertaa ohjelmat eivät maksa mitään, vaan ne ovat kaikkien vapaasti käytettävissä.

Ohjelmat ja ohjeet sopivat kaikille salitreenaajille aloittelijasta kokeneempaan treenaajaan. Mukana on perinteistä yksijakoista treeniohjelmaa, spesifimpää monijakoista ohjelmaa ja kaikenlaista muuta kivaa. Kaikki liikkeet ja ohjeet on selkeästi selitetty sanoin ja kuvin – ja aina jos tulee jotain kysyttävää, voi tarkentavia kysymyksiä esittää kyseisen postauksen kommentti-osiossa, mihin sitten vastailen parhaan kykyni mukaan.

Treenitietopankki löytyy siis TÄÄLTÄ, Käy ihmeessä kurkkaamassa!

Tervetuloa treenaamaan Metallisydämen kanssa!

P.S. Jos treenipaikka on vielä hakusessa tai haluat uutta motivaatiota treeneihin, uskallan jo useamman vuoden kokemuksella lämpimästi suositella Porissa WellGo Training Center:iä, joka tarjoaa loistavat puitteet treenaamiseen. Nähdään WellGo:lla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.