Hae
Metallisydän

60 weeks out! – Pitäskö jo olla tikissä?

”Niin että mitähän vi**ua? Tästä noin vuoden päästä pitäisi olla tikissä, silloin ollaan enää muutaman viikon päässä kisoista. Tuntuu jotenkin kaukaiselta ajatukselta, mutta silti kisat on kuitenkin jo pelottavan lähellä…”
Syksy tuo aina mukanaan myös fitness-lajien SM-kilpailut. Vuoden päästä meilläkin lasketaan parsakaaligrammoja ja sovitetaan kisabikineitä. Selkeää jännitystä on havaittavissa jo nyt, kun Sari seuraa muiden valmistautumista tämän vuoden kilpailuihin….

tikissä

SARI:

Jotenkin tämä alkava syksy ja lähestyvä Fitness Expo saa itsessäkin jo aikaan jonkinmoista kihelmöintiä kun seuraa somessa muiden valmistautumista kilpailemaan ja samalla miettii että vuoden päästä olisi itsellä tarkoitus olla siinä samassa pisteessä. Jännittää.

Uusi treeniohjelma

Kesän loputtua sain käsiini WellGo Personal Training -valmentajiltani uuden uutukaisen treeniohjelman, jossa oli suuria muutoksia edelliseen. On ollut todella virkistävää lähteä treenaamaan uuden treeniohjelman mukaan. Vielä on muutamia liikkeitä hiukan hakusessa, tai ainakin suoritusvarmuutta niistä puuttuu. Liikkeet onkin tarkoitus katsoa valmentajien kanssa läpi lähiaikoina.

Muuten uusi treeniohjelma on piristävä juttu, se on tuonut taas uutta mielekkyyttä treenaamiseen. Ja ah, mikä ihana yllätys oli että jalkojen pitkien sarjojen treenissä viimeisenä liikkeenä on pakaravipunostot taljassa, mitään sen kamalampaa liikettä en olisi itsekään keksinyt!

Kehitystä?

On ollut jännä huomata miten tuntuu että koko ajan keho paisuu, mutta peilistä katsoessa ei sitä läskiä ihan hirveästi ainakaan näytä kertyneen. Joka kerta kuitenkin kyykätessä hiukan pelottaa, pysyykö tarrakiinnitteisen painonnostovyön tarra kiinni… Pitänee hankkia perinteinen soljellinen vyö 😀

Tässä kun tutkailin alkuvuoden merkintöjä, oli kiva huomana, että treeneissä käytettävät painomäärät on myös nousseet. Jotenkin sitä ei huomaa niin konkreettisesti treenatessa, mutta muutos on ihan selkeä puolenvuoden takaiseen. Jotain kehitystä siis on ainakin tullut 🙂

Mitä seuraavaksi?

Nyt on seuraavaksi tarkoitus istua valmentajien Ringa Ruisniemen ja Jani Sukevan kanssa palaveripöytään ja tehdä selkeät suunnitelmat tulevalle vuodelle, ihan kisoihin saakka. Pelkäänpä että jokin välidieetti siellä on luvassa, mutta samalla odotan sitä malttamattomana. Tuo kahtiajakautuneisuus kuvaa muutenkin fiiliksiäni aika hyvin, pelottaa ja jännittää, mutta samalla olen ihan hullun innoissani ja pohdiskelen jo esimerkiksi kisabikineitä…

JARI:

Pakko munkin on tähän sanaseni sanoa… Kahtiajakautuneisuutta tosiaan, välillä puhkutaan intoa ja esitellään kisabikinien kuvia netistä ”sopisko nää mulle”, ”vai olisko nää paremmat”, ”eikai näitä vielä kannata miettiä”, ”hei kato, nää on kivan väriset!” Välillä taas on jännäkakkaa housuissa enemmän kuin laki sallii.
Se täytyy kyllä sanoa, että motivaatiota ei Sarilta puutu. Kesälläkin niillä kuumimmilla helteillä kun meikäläinen makasi raatona lattialla tuulettimen alla, lähti Sari tunnollisesti tekemään jalkatreeniään, antamatta toistoakaan periksi. Hattua olisin nostanut, jos olisin jaksanut.
Jos kiinnostaa, Sarin projektin aiemmista vaiheista pääsee lukemaan TÄÄLTÄ
P.S. Kiitos kuvista Tiiuskille!

3 kommenttia

 1. Johanna kirjoitti:

  Naurahdin tuolle ”Hattua olisin nostanut, jos olisin jaksanut.” 😀
  Nää Sarin treenejä ja valmistautumista seuraavat postaukset on ihan parhaita! Toinen suosikki on kolmen liikkeen treeni -postaukset. Niitä oon monesti googlaillut ennen salille menoa, jos oon kaivannut inspiraatiota ja vaihtelua omaan treeniin.

 2. Ridsu kirjoitti:

  Mikä ihme on pakaravipunosto taljassa? Saisko ohjetta/videota? Vai oliko vitsi…
  Terkuin Tosikova Tosikko

  • Metallisydän kirjoitti:

   😀 😀
   Ei ollut vitsi, valitettavasti 😀 Huomisesta postauksesta löytyy ohjeet 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.