Hae
Metallisydän

Mitäs me lomalaiset vol. 3 – Olihan kivaa!

Nonniin, meidän lomamatka Kreetalle on nyt nipussa, reissusta kotiuduttiin aamuyöllä. Voi vitsit että meillä oli kivaa.

kivaa

Uimista

Pääroolissa meidän lomalla oli uiminen, me uitiin Gramvousan linnakesaarella, me uitiin Baloksen lakuunissa ja ennen kaikkea me uitiin hotellin uima-altailla. Emilia tykkää hirmuisesti uimisesta ja tänä kesänä sitä ollaan päästy Suomen poikkeuksellisen lämpimien säiden ansiosta harrastamaan paljon jo ennen etelänmatkaakin. Kreetalla uiminen oli luonnollisesti se pääjuttu ja uskaltaisinpa väittää, että jos oltaisiin toinen viikko vielä pulikoitu samaan malliin, olisi Emilia oppinut ihan oikeastikin uimaan, ilman kellukkeita.

Meillä oli lähdettäessä ajatuksena, että voidaan molemmat välillä ottaa rauhassa aurinkoakin toisen sinä aikana touhutessa Emilian kanssa altaassa. No Sari taisi pari kertaa aurinkoa hetken ottaakin, mutta enimmäkseen me pulikoitiin siellä altaassa ihan kaikki yhdessä.

Ruoka

Kreikkalainen ruoka on hyvää, itse rakastan esimerkiksi oliiveja, jotka Kreikassa on ihan eri makuisia kuin Suomessa. Me oltiin allinclusive-matkalla, joten ruuat ja juomat kuului matkan hintaan. Se on kätevää lapsen kanssa matkustaessa, kun ei tarvitse nälän yllättäessä pohtia ruokapaikkaa. Niin ja juotavaa (ja jäätelöä) saa niin paljon kuin jaksaa juoda (syödä).
Vaikka muuten olisi kevyesti mennyt vielä toinen viikko lomalla putkeen, olisi ruokaan kuitenkin loman jatkuessa kaivannut vaihtelua. Hotellin noutopöydät koostuivat joka kerta suurinpiirtein samoista ruuista ja vaikka ne alkuviikon maistuivat herkullisilta, alkoi toisto loppuviikosta jo hiukan tympiä.

Rentoutuminen

Loman tärkein asia oli rentoutuminen ja arjen asioista täysin irti pääseminen ja se onnistui kyllä loistavasti. Työjuttuja ei tullut paria yhteistyösähköpostia ja muutamaan blogipostausta enempää edes ajateltua, eikä ne postauksetkaan isommin rasittaneet, ne kun pääasiassa käsitteli tätä meidän matkaa.

Ruokaa ei tarvinnut itse tehdä, senkun vaan käveli valmiiseen pöytään, siivota ei tarvinnut, siihenkin riitti kun heitti pyyhkeet hotellihuoneen lattialle ja kuin taikaiskusta ne olivat vaihtuneet puhtaisiin ja huone siivotuksi sinä aikana kun itse pulikoitiin altaalla.

Arki ja House of Brandonin ystävämyynnit

Nyt onkin aika palata arkeen, mutta jotenkin tuntuu että näillä eväillä jaksaa vielä pitkälle syksyyn…

Ruuan laittamisen, siivoamisen ja muiden arkiaskareiden lisäksi tänään alkaa House of Brandonissa ystävämyynnit, eli huimia tarjouksia on luvassa niin miesten, naisten kuin lastenkin vaatteisiin, Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa HOB:n uudistuneet nettisivut, huippumerkkien vaatteita saa nyt todella edulliseen hintaan! (Esim. mun yllä olevassa kuvassa olevat Calvin Kleinin rantasandaalit tilasin matkaa varten HOB:sta)

2 kommenttia

 1. Eetu kirjoitti:

  Ihana on ollut lomanne! Meillä kahden viikon matka lähestyy. Olemme myös menossa Geraniin. Millainen oli pikku kylä? Pääsittekö mereen uimaan, vai oliko merenkäynti liian hurjaa? Osaatteko suositella tavernoja ja kivoja kauppoja?

  • Metallisydän kirjoitti:

   Oli kyllä ihana loma 🙂
   Gerani oli todellakin pikkukylä, me huristeltiin bussilla Plataniakseen muutaman minuutin matka ja siellä on sitten vaikka mitä 🙂
   Joinakin päivinä meressä pystyi uimaan, joinakin oli sen verran isot aallot ettei olisi uskaltanut mennä uimaan. Sen suurempia suosituksia ei ole antaa, tutustukaa ja kokeilkaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.