Hae
Metallisydän

Leggins – hot pants or not pants?

Leggins – Naisten ohuehko ja hyvin ihonmyötäinen housumalli jakaa mielipiteitä. Se nousi muotiin kymmenisen vuotta sitten, mutta vaikka suurin muoti-ilmiö legginsien ympärillä on hiipunut, edelleen niitä aina silloin tällöin näkyy katukuvassa. Onko se sitten hyvä vai huono juttu?

Leggins – Hot pants or not pants?
Nykypäivänä kun erityisesti kuntosaleilla tiukat ihonmyötäiset treenitrikoot ovat tuttu näky, voi ensimmäinen ajatus samantyyppisistä housuista myös arkiasusteena kuulostaa hyvältä. Legginsien materiaali on ihonmyötäistä, kevyttä ja joustavaa, varmasti todella mukavan tuntuista. Houkutus vetää mukavat legginsit jalkaan kauppaan lähtiessä kiristävien farkkujen sijaan on varmasti suuri.
Miehistä ajatus ohuita ihonmyötäisiä housuja käyttävistä naisista jonottamassa edellä kaupan kassajonossa kuulostaa varmasti hyvältä, ainakin jos sitä ei ehdi miettiä ensimmäistä ajatusta pidemmälle…

Miehiä suosittelen kuitenkin miettimään asiaa uudelleen ja naisten puolestaan ehkä kannattaa vielä kerran kurkata sinne peiliin ennen kauppaan lähtemistä, legginsit ei nimittäin ehkä sittenkään imartele ihan jokaista vartaloa yhtä paljon kuin treenitrikoot salilla fitness-mimmejä.
Naisten on hyvä huomioida, että ne kuntosalilla käytettävät treenitrikoot on tosiaankin tarkoitettu housuiksi ja materiaali on myös sen mukaista. Niistä ei juurikaan näy läpi, toisin kuin mekon tai tunikan alle tarkoitetuista ohuesta materiaalista valmistetuista legginseistä…

Jos kotona haluaakin pukeutua mukaviin legginseihin, se on ihan ok, oleskelevathan monet kotonaan kokonaan alastikin. Ennen julkisille paikoille lähtemistä kannattaa kuitenkin ensin miettiä, lähtisikö sinne alasti. Ja vain jos vastaus on kyllä, lähteä ulos ovesta pelkissä legginseissä.

5 kommenttia

 1. kukkahattutäti kirjoitti:

  Ollappa upea fitnesspeppu niin saisi luvallisesti kulkea ihonmyötäiset jumppatrikoot jalassa.. Voi hyvää päivää. 😀

 2. Riskittrikoot kirjoitti:

  Nyt meni kyllä aihe aika harhaan 😮 miksi ihmeessä treeniblogia pitävä mies kirjoittaa naisten muodista? Antaa ihmisten kulkea sellaisissa vaatteissa kun hyvältä tuntuu, ei niitä naisten perseitä kukaan pakota tuijottamaan.

 3. Nimetön kirjoitti:

  Jotenkin itse välttelisin tällaisia postauksia. Tai siis mikä sanoma tai järki tässä postauksessa on? Sekö, että jos olet timmissä kunnossa, voit kulkea missä tahansa vaatteissa. Muut miettiköön tarkkaan, mitä päällensä pistävät, sillä aina voi joku tuntematon napata teistä kuvan takaapäin.
  Itse pidän kiusaamisena sitä, että tuntemattomista, olivat he minkä näköisiä tai muotoisia tahansa, otetaan kuva ja julkaistaan se nettiin. Olen ollut todistamassa, miten nuoret puhuvat siitä, kuinka olisi pitänyt ottaa kuva siitä ja siitä, kun oli niin ”hulvattoman” ja ”älyttömän lihavan” näköisiä ihmisiä. Tällainen postaus on aina askel siihen suuntaan, että tietyissä tilanteissa ja tietyistä henkilöistä on lupa tehdä pilkkaa.
  En tiedä ajattelitko, mutta nuo ihmiset kuvassa on oikeita ihmisiä. En myöskään ymmärrä, kuka jaksaa olan kohautuksia enemmän kiinnittää huomiota jonkun pukeutumiseen ja ulkonäköön. Paineet on kovat tässä maailmassa jo valmiiksi tytöille. Ei lisätä niitä yhtään enempää. Tiedät sitten, kun oma tyttäresi on teini ja tuskailee, täyttääkö sen hetkiset kauneusihanteet ja pakaran muodon vaatimukset, kuin sillä hetkellä muu yhteiskunta vaatii.

 4. Mari kirjoitti:

  Miksi kirjoitit tämän postauksen? Ärsyttää tällaiset junttimiehet jotka kokevat oikeudekseen arvostella naisten ulkonäköä.

 5. Nimetön kirjoitti:

  Oli kyllä rimanalitus tämä postaus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.