Hae
Metallisydän

Muutto alkaa olla tehty, olipas rutistus!

Viime syksynä me saatiin hullu päähänpisto, laitettiin oma talo myyntiin ja löydettiin mahtava uusi talo. Erinäisten kaupanhierontojen jälkeen asuntokaupat tehtiin ja remonttia ja muuttoa päästiin tekemään helmikuun lopulla. Nyt alkaa viimein olla muutto kasassa ainakin suurimmilta osin…

Muutto alkaa olla tehty

Kun uusi talo vapautui meille, aloitettiin viikon kestävä remonttirupeama. Mitään hirmuisen isoa ei tarvinnut tehdä, mutta tapettia vaihdettiin, seiniä maalattiin ja laminaattia vaihdettiin lattiaan. Tällaisilta ei-ammattilaisilta nekin hommat vei oman aikansa ja talvilomaviikko tehtiinkin hommia aikalailla aamusta iltaan…

Kun remonttihommat saatiin tehtyä, alkoi muuttopuuhat. Muuttomatka ei ollut pitkä ja muuttoa tehtiinkin pikkuhiljaa. Lopulta alunperin suunniteltuna varsinaisena muuttopäivänä ei ollut enää paljoakaan tehtävänä ja vanha koti saatiin luovutuskuntoon hyvisä ajoin. Voisi kuvitella, että kun remppahommat oli tehty ja tavarat saatu muutettua, oltaisiin oltu loppusuoralla…

Tietyllä tavalla siinä vaiheessa oltiinkin jo voiton puolella, mutta ei ju**lauta sitä tavaran määrää mitä me oltiin saatu aiempaan, noin 130 neliön omakotitaloon mahtumaan. Vaikka uusi talo onkin huomattavasti suurempi, ei pakatut laatikot tunnu loppuvan koskaan. Aina löytyy jostain nurkasta joku purkamaton laatikko tai kaksi. Laatikoiden purkamisen ohella on koottu jos jonkinlaista kaappia ja lipastoa. Edelleen on hommaa riittänyt.

Nyt aletaan onneksi olemaan jo siitä hyvässä vaiheessa, että kaapit ja lipastot on (toistaiseksi) kasattu ja suurin osa tavaroista on löytänyt paikkansa. Täysiä lmuuttoaatikoita ei enää montaa ole. Edelleen toki puuttu verhoja ikkunoista ja esimerkiksi kaikki taulut seiniltä. Makuuhuoneen telkkarikin on vielä asentamatta seinälle. Kaikenlainen sisustaminen on vielä täysin vaiheessa, vaikka Sari uudet koristetyynyt sohville jo saikin.

Me tykätään meidän uudesta kodista todella paljon, on enemmän tilaa ja kaksi kerrosta, nyt voi katsa illalla televisiota äänet päällä vaikka Emilia olisi jo nukkumassa ja ihan koko ajan ei tarvitse olla pyytämässä teiniä olemaan hiljempaa kavereiden kanssa pleikkaria pelatessaan.

Nyt kun sisätilat alkaa olla kunnossa, on aika siirtyä autotallin puolelle ja rakentaa oma kotikuntosali uuteen kukoistukseensa. Hiukan sitä olen ehtinyt jo rakennella ja uskallan väittää, että valmistuttuaan on Metallisydän Gym 3.0 aika mahtava kotisali!

Kuvissa Sarilla olevat vaatteet on tilattu House of Brandonista, käy kurkkaamassa mitä kivaa sinä löytäisit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.