Hae
Metallisydän

Kaksi kuukautta dieettiä takana!

10.6.2020 aloitin viimein dieetin. Nyt dieettiä on takana kaksi kuukautta, enkä edelleenkään osaa sanoa, mistä siihen yhtäkkinen motivaatio löytyi, sitä kun ei ollut parissa aiemmassa dieettiyrityksessä löytynyt viikkoa pidempään… Nyt tuo motivaatio on pysynyt yllä kaksi kuukautta ja tulos alkaa olla jo ihan mukava. Tuon kahden kuukauden dieetin aikana painoa on tippunut 10 kiloa ja vyötärön ympärys kaventunut 14 senttiä.

dieettiä

Kaksi kuukautta dieettiä takana

Aiemman dieettipostaukseni jälkeen sain useamman pyynnön kertoa, mitä dieetilläni olen syönyt, mistä dieettiruokavalioni on koostunut. Tällä kertaa ajattelin avata hiukan tätä dieettiruokavaliotani.

Aamupala

Aamupala on ollut koko dieetin täsmälleen sama, kolmen kananmunan juustomunakas.

Ihan pelkistetysti siis kolme kananmunaa ja muutama siivu juustoa päälle. Toki sekaan voi heittää vaikka paprikaa tai herkkusieniä, mutta useimmiten aamulla olen sen verran väsynyt aamumunakasta tehdessäni, että tämä yksinkertaistettu versio saa riittää.

Lounas

Lounas sisältää 200 grammaa lihaa/kanaa/kalaa ja vihanneksia tai kasviksia. Erilaisia vaihtoehtoja on huima määrä.

Lihapuolella vaihteluna on toiminut broilerin rintafilee, naudan tai broilerin jauheliha, grillipihvi ja jauhelihamureke nyt muutamia mainitakseni. Kasvisten osalta olen sitten tehnyt salaattia tai paistanut wokkivihanneksia, joista jälkimmäinen on huomattavan paljon vaivattomampaa 😀

Välipala

Välipala on taas joka päivä täsmälleen samanlainen, se on oma sötköttini, kuten sitä kutsun.

Sötkötti koostuu purkillisesta Ehrmannin rahkaa (ei maksettu mainos), puolesta desistä proteiinijauhoa ja sopivasta määrästä auringonkukan siemeniä. Nämä kaikki sotketaan lusikalla tasaiseksi mössöksi. Lopputulos on yllättävän herkullista, kokeilkaa vaikka!

Päivälinen

Päivällisellä vaihtelee samat raaka-aineet kuin lounaallakin. Joinakin päivinä teen lounaalla tupla-annoksen josta syön jälkimmäisen osan päivällisellä, joinakin päivinä taas lounas ja päivällinen ovat erilaiset, ihan vaan vaihtelun vuoksi.

Yksi hieman erilainen päivällinen on itse kehittelemäni VHH-pizza, jonka ohje löytyy TÄÄLTÄ. Hiukan siinä toki hiilareita on, mutta hitonko väliä sillä sitten oikeasti on?

Iltapala

Iltapalana toimii taas lähes poikkeuksetta munakas, johon aamupalamunakkaan lailla kuuluu kolme kananmunaa, mutta sen sisältö on useimmiten aamupalamunakasta monipuolisempi. Iltapalalla jaksan pilkkoa sekaan vaikka hiukan kinkkua tai cheddar-juustoa.

Tankkaukset

Tankkauspäiviä olen pitänyt noin kahden viikon välein. Ei ne mitään puhtaita hiilaritankkauspäiviä ole olleet, vaan lähinnä toimineet päänupin tankkaamisena. Kun välillä yhtenä päivänä saa syödä kaikkea sitä mitä on pari viikkoa tehnyt mieli syödä, jaksaa taas helposti rutistaa tiukemmin seuraavat kaksi viikkoa…

Metallisydän Facebookissa

Metallisydän Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *