Hae
Metallisydän

Mahtavaa joulua!

Eilinen päivä oli vielä aikamoista hulinaa, oli pikaista kauppareissua, kuusen koristelua, viimeisten lahjojen paketointia ja muuta joulujuttujen viimeistelyä. Nyt pitäisi kaikki olla valmista ja tänään on aika hiljentyä ja rauhoittua joulunviettoon, syödä vähän kinkkua ja suklaata, katsella kun valkopartainen äijänköriläs jakaa lapsille lahjoja ja nauttia iloisista ilmeistä ja yhdessäolosta.

mahtavaa joulua

Kohtaamiseni tuon valkopartaisen äijänkörilään kanssa muutama vuosi sitten…

Pikainen kauppareissu

Eilinen päivä starttasi aamulla kauppareissulla. Sari oli jo etukäteen tilannut suurimman osan jouluruuista Prisman kauppakassi-palvelusta ja kassit oli haettu jo sunnuntaina. Kalat päätettiin yhteistuumin kuitenkin hankkia vasta aaton aattona jotta ne olisi mahdollisimman tuoreita kun niitä aletaan maistella. No Prismaan kurvasin siis aamulla suhteellisen aikaisin ihan vaan pikaisesti kalat lihatistkistä hakemaan…

Marssin suoraan lihatiskille ja sain vuoronumeron 880. Samalla vilkaisin numerotaululle joss aoli luku 54 ja ajattelin että menipä mukavasti, ei tässä kauaa tarvitse odotella. Samaan aikaan palvelutiskiltä kuului huuto ”755!”. Aivan, saattaa tässä sittenkin hetkinen vierähtää… Siitä alkoikin ajankuluksi pieni päivitysten putki Instagramin Storyn puolelle, käykää kurkaamassa, saattaa ne vielä siellä näkyä ainakin hetken aikaa… Ja olis sinne tarkoitus tässä säännöllisesti laittaa muutenkin kaikenlaista turhanpäiväistä päivitystä.

Siinä odotellessani kehittelin myös pienen joulubisneksen. Keräilin lähtiessäni parikymmentä vuoronumeroa taskuun ja palasin tunnin päästä myymään ne vitosen kappalehintaan. Meni muuten kuin kuumille kiville, ensijouluna hinnan voi hyvin nostaa kymppiin…

Todellisuudessa suunnitelma jäin vain suunnitelman asteelle, aikaa ei ollut riittävästi sen toteuttamiseen…

Kotona kuusen koristeluun

Isäni toi meille joulukuusen jo muutama päivä aikaisemmin ja se odotteli viikonlopun ajan ulkosalla vesiämpärissä. Eilen se sitten siirrettin sisälle ja hiukan jännitettiin miten Rocky siihen mahtaa reagoida…

Hiukan kuusi kiinnosti, mutta ei sen kummemmin. Uskoisin että Rocky ja kuusi selviävät yhdessäelosta joulun ajan…

Mahtavaa joulua kaikille!

Nyt kaikki on kunnossa, vessakin pesty illalla vielä viimeiseksi. Nyt minä rauhoitun joulunviettoon, tee sinäkin niin! Oikein mahtavaa joulua kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.