Hae
Metallisydän

Uusi vuosi – Uusi treeniohjelma? + arvonta!!

Vuosi on vaihtunut ja vuoden vilkkain ajanjakso kuntosaleilla alkaa. Pitkään käyneiden elämäntapatreenaajien lisäksi kuntosaleille saapuvat elämätapamuutoksen tehneet, kuntoilukuurin aloittajat ja uudenvuodenlupauksen tehneet laihduttajat. Kuntosalitreenistä onkin apua niin painon pudottamiseen kuin kunnon kohottamiseenkin, mutta jotta se onnistuu, on projektissa hyvä olla jokin punainen lanka, jonkinlainen suunnitelma, ettei salilla käyminen lopu lyhyeen ja hyvin alkanut kuntoiluvuosi tyssää ennen tammikuun loppua. Tuo punainen lanka ja suunnitelma voi olla niinkin yksinkertainen asia kuin uusi treeniohjelma, jonka mukaan treenaamistaan rytmittää ja jonka avulla treenaaminen on säännöllistä, monipuolista ja tuloksellista.

treeniohjelma

Treeniohjelma juuri sinulle!

Erilaisia treeniohjelmia on olemassa vaikka kuinka paljon. Tähän postaukseen olen koonnut seitsemän erilaisista lähtökohdista laadittua treeniohjelmaa, joista varmasti jokainen löytää itselleen sopivan vaihtoehdon tukemaan omaa kuntoilua, painon pudottamista tai tavoitteellista treenaamista.

Yksijakoinen treeniohjelma

 • Yksijakoinen treeniohjelma sopii hyvin aloittelijalle, siinä treenataan joka kerta läpi kaikki kehon lihasryhmät käyttäen helpohkoja perusliikkeitä.

Kaksijakoinen treeniohjelma (vetävät/työntävät lihakset)

 • Kaksijakoinen treeniohjelma sopii hyvin myös aloittelijalle, mutta yksijakoista paremmin myös kehittyneemmälle treenaajalle.

Kaksijakoinen treeniohjelma (ylä/alakeho)

 • Erona vetäviin ja työntäviin jaettuun kaksijakoiseen ohjelmaan tässä ohjelmassa yläkehon lihasryhmien liikemäärä hieman vähenee ja vastaavasti alakehon treenissä pystytään panostamaan perinteisen jalkatreenin ohella myös erikseen esimerkiksi pakaroiden treenaamiseen.

Kolmejakoinen treeniohjelma

 • Kolmejakoisuus tuo lisää mahdollisuuksia tehdä kullekin lihasryhmälle raskaampaa treeniä palautumisajan venyessä pidemmäksi kuin aiemmissa pienempijakoisissa ohjelmissa.

Kolmejakoinen alakehopainotteinen treeniohjelma

 • Kolmejakoisessa alakehopainotteisessa treeniohjelmassa reidet ja peppu saavat enemmän huomiota osakseen.

Nelijakoinen treeniohjelma

 • Nelijakoisen treeniohjelman etu on, että kuhunkin lihasryhmään pystytään keskittymään tarkemmin ja yksilöidymmin.

Maksimivoimaa!

 • Nyt unohdetaan yksi- kaksi tai useampijakoiset treeniohjelmat ja lähdetään puhtaasti tavoittelemaan maksimivoimaa.

Treeniohjelman sisältö

Jokainen treeniohjelma sisältää yleisohjeistuksen, treeniohjelman liikkeineen, sanalliset ja kuvalliset ohjeet liikkeiden suorittamiseen sekä sarjamäärät ja toistoalueet joilla sarjojen tulisi pysyä. Ainoastaan treenaaminen jää sinulle!

Treeniohjelman hinta?

Jokainen treeniohjelma maksaa vain 19,90 € (sis.alv.)

Jos haluat jo valmiiksi ostaa useamman treeniohjelman, on sekin mahdollista ja edullinen hinta laskee entisestään! Lisäksi jokainen useamman treeniohjelman kerralla ostava saa kaupan päälle Metallisydämen venyttelyoppaan!

 • Kaksi treeniohjelmaa ja venyttelyopas yhteishintaan 35 € (sis.alv.)
 • Kolme treeniohjelmaa ja venyttelyopas yhteishintaan 50 € (sis. alv.)
 • Koko seitsemän treeniohjelman paketin ja venyttelyoppaan saat itsellesi yhteishintaan 99 € (sis.alv.)

Miten ostan Metallisydämen treeniohjelman?

Se on yksinkertaista, laita sähköpostia osoitteeseen jari.autere@gmail.com ja kerro minkä/mitkä treeniohjelmat haluat ostaa. Paluuviestissä saat ohjeet maksun suorittamiseen ja kun maksu on kirjautunut, saat treeniohjelman/ohjelmat sähköpostiisi ja tuloksekas treenaaminen voi alkaa!

Arvonta

Liitetään mukaan vielä uuden vuoden ja uuden kuntoilukauden kunniaksi arvonta.

Tuloksellista treenaamista tukee treeniohjelman lisäksi omien treenien kirjaaminen ylös treenikalenteriin. Siksipä päätinkin arpoa tammikuun lopussa jokaisen siihen mennessä treeniohjelman ostaneen kesken kymmenen Treenikalenteria (Arvontaan osallistuvat automaattisesti myös kaikki välipäivien aikana treeniohjelman ostaneet). Jos ostat useamman treeniohjelman, saat arvontaan useamman arpalipukkeen, mutta jokainen voi kuitenkin voittaa korkeintaan yhden treenikalenterin.

Toinen tapa osallistua arvontaan on jakaa tämä postaus julkisena Facebookissa ja ”tägäämällä” Metallisydämen siihen (jotta tiedän kuka postauksen on jakanut ja siten osallistunut arvontaan).

Jos et halua treeniohjelmaa, mutta treenikalenteri kiinnostaa, sen voit tilata halutessasi erikseen Kuntokaupasta.

Tsemppiä treeneihin ja onnea arvontaan!

Yksi kommentti

 1. Leila kirjoitti:

  Mukana!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.