Hae
Metallisydän

Lohilo-proteiinijäätelöt testissä vol.3

Helteet sen kun jatkuu ja jäätelöä tekee mieli. Se ei ole tänä kesänä kuitenkaan ollenkaan niin suuri ongelma kuin aiempina kesinä, nyt kun kauppojen jäätelöaltaista löytyy terveellisempikin vaihtoehto, proteiinijäätelö. Proteiinilla höystettyjä fitness-versioita erinäisistä herkuista on ollut markkinoilla jo pitkään. On proteiinisipsejä ja proteiinikeksejä ja vaikka mitä. Näillä terveellisemmillä proteiiniversioilla on usein kuitenkin taipumus maistua kuralle. Me päätettiin ottaa nämä uudet Lohilo-proteiinijäätelöt testiin ja kertoa kaikelle kansalle mitä me niistä tykättiin!

Lohilo-proteiinijäätelöt testissä vol.3
Aikaisemmin testiin on jo päässeet ensimmäisessä osassa Strawberry White ja Cinnamon Bun ja toisessa osassa Cookie Dough ja Salted Caramel. Niiden arvostelut kannattaa myös käydä lukemassa, ensimmäinen osa löytyy TÄÄLTÄ ja toinen osa TÄÄLTÄ.
Lohilo Banana Split
Jälleen odotukset oli korkealla rasiaa avatessa. Paketti oli otettu pakastimesta sulamaan noin 10-15 minuuttia aiemmin jotta jäätelö ehtisi hieman pehmenemään. Tulos olikin oikein hyvä, lusikka upposi helposti jäätelöön ja jäätelö maistelijoihin. Banana Split oli herkullista banaanijäätelöä, jonka seassa oli suklaakastiketta. Tämä proteiiniversio ei maistunut kuralle, vaan oli todella hyvää.

Proteiinia Lohilo Banana Split sisältää 23 grammaa, perinteisesti laskettuna 100 grammaa sisältää proteiinia 12,3 g, rasvaa 4,1 g ja hiilihydraattia 9,2 g (josta sokereita 4,9 g). Hintaa 175 gramman purnukalla läheisessä K-kaupassa oli 3,99 euroa.

Arvosanat Lohilo Banana Splitille
Sari: Oikein hyvä. Kermaista banaanijäätelöä suklaakastikkeella höystettynä. Ei paljon parempaa voi toivoa. 9
Jari: Banaanijäätelö nyt ei yleisestikään ottaen ole herkkuani, mutta siitä huolimatta tai juuri siksi positiivinen yllätys. 8
Lohilo Double Chocolate
Suklaa on aina hyvää ja tuplana vielä parempaa. Lohilo Double Chocolatessa tupla suklaa tarkoittaa hyvin tummaa suklaata, mikä ei ole ollenkaan huono asia. Double Chocolate ei ole äitelän makea, se ei sisällä kastikkeita eikä kokkareita, vaan on rehellistä tummaa suklaajäätelöä – ja ihan hyvää sellaista.

Proteiinia Lohilo Double Chocolate sisältää 23 grammaa, perinteisesti laskettuna 100 grammaa sisältää proteiinia 13 g, rasvaa 4,1 g ja hiilihydraattia 8,7 g (josta sokereita 4,1 g). Hintaa 175 gramman purnukalla läheisessä K-kaupassa oli 3,99 euroa.

Arvosanat Lohilo Double Chocolatelle
Sari: Melko tummaa suklaata, mutta oikein hyvää sellaista. 9
Jari: Suklaafanille miellyttävä vaihtoehto. Kaiken ei tarvitse aina olla supermakeaa ja täynnä kastikkeita. Rehellinen tumma maku. Nimi voisi tosin olla Dark Chocolate. 8

 

Ensimmäinen osa Lohilo-testejä löytyy TÄÄLTÄ

Toinen osa Lohilo-testejä löytyy TÄÄLTÄ
P.S. Tämä EI OLE kaupallinen yhteistyö, eikä tätä ole toteutettu yhteistyössä Lohilon kanssa.

2 kommenttia

  1. Reetta kirjoitti:

    Hei! Lohiloista on tehty postausta jos jonkinmoista, mutta mua kiinnostais tietää, miten nämä vaikuttaa ihmisten ruuansulatukseen? Oon kattellut ravintosisällöistä, että nää sisältää melko runsaasti keinotekoisia kuituja, ja oma vatsa on kovin herkkä – mietin, aiheuttaako nää missä määrin mahavaivoja? En raaski ostaa, ennen kuin kuulen kokemuksia aiheesta (nojoo, ”Kakkareissu lohilon nauttimisen jälkeen” -postaus ei välttämättä keräisi ihan hirveästi lukijoita – tai sitten se olisi superhitti).

    • Metallisydän kirjoitti:

      Hyvä idea, mutta ite en kyllä huomannut kakkareissuissa Lohiloon liittyen mitään erikoista…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.