Hae
Metallisydän

Isi – supersankari vai ihan tavallinen mies?

Mä olen ollut tässä nyt neljä ja puoli vuotta isi. Se neljä ja puoli vuotta on ollut ylivoimaisesti mun elämäni parasta aikaa. Voin ihan rehellisesti, käsi sydämellä sanoa, että en vaihtaisi siitä ajasta hetkeäkään pois, en edes niitä vauva-ajan valvottuja öitä tai kakkavaippojen vaihtamista tai nyt viimeaikojen pukemistaisteluita jotka kieltämättä välillä venyttävät isin hermoja… Ne kaikki hetket on muovanneet musta sen isin joka olen, ne kaikki hetket on luoneet mun ja Emilian välille mielettömän siteen.

Isi – Supersankari vai ihan tavallinen mies?

Emilian syntyessä mä en ollut alkuunkaan kovin itsevarma isi. Päinvastoin, mulla ei ollut juuri minkäänlaista kokemusta pienistä vauvoista ja opettelu aloitettiin ihan vaippajutuista lähtien. Se pieni vauva oli jotain ihan ihmeellistä, samoin ne kaikki tunteet, joita tuo pieni käärö sai aikaan. Mä en ennen osannut kuvitellakaan sellaista rakkautta mitä tunnen Emiliaa kohtaan. Epävarma mä olen vieläkin, tuun varmaan aina olemaan, mutta tietynlaista varmuutta tähän isi-hommaan on tässä näiden vuosien aikana kyllä tarttunut.

Tietyllä tavalla me ollaankin kasvettu Emilian kanssa tähän isi-tytär -juttuun yhdessä. Emilia on opettanut isille vähintään yhtä paljon kuin isi Emilialle. Silti voin kyllä sanoa että ei tästä mitään tulisi ilman tuota äitiä… On tässä ollut valtava määrä tilanteita, joissa isi olisi ollut ihan sormi suussa, mutta äiti on hoitanut homman kuin vettä vaan. On ihana seurata Sarin ja Emilian suhdetta, sitä lämpöä ja rakkautta. Jos mun ja Emilian välillä on vahva ja lämmin side, se ei ole mitään verrattuna Emilian ja Sarin väliseen siteeseen. Täytyy myöntää, että aina joskus olen hiukan kateellinenkin Sarille tuosta siteestä, mutta ihan vähän vaan 😀

En ole millään mittakaavalla mikään superisi. Mä en osaa lentää, mutta mä osaan lennättää Emiliaa lentokoneessa, mä en pysty murtamaan muureja, mutta osaan tosi hyvin koota legotaloja tai junaratoja. Ja oon muuten ihan törkeen hyvä syömään leikkiruokia ja pukemaan barbeille mekkoja. Mä en ehkä ole supersankari, mutta mä teen parhaani.

isi

Yksi kommentti

  1. new hampshire vermont kirjoitti:

    “Anti gun folks” “get over it” ???? He is sooooo misinformed.
    If New Hampshire MOMs Demand volunteers need help from
    other states and chapters, let us know!! @MomsDemand http://newhampshirefootball86165.ampblogs.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.