Hae
Metallisydän

Voittajan on helppo hymyillä

Viikonloppuna on kilpailtu kehonrakennuksessa niin meillä Suomessa kuin maailmallakin. Suomessa järjestettiin Suomen Kehonrakennusliitin Iron Rebel SM-kilpailut Helsingissä, missä lavalle nousivat kotimaan kehonrakennuksen kärkinimet, osa kilpailemaan Suomen mestaruuksista, osa vierailevina tähtinä. Miesten kehonrakennuksessa kilpailtiin niin Masters-sarjoissa kuin yleisissäkin sarjoissa. Myös naisilel oli vuosien tauon jälkeen oma sarjansa kehonrakennuksessa. Voittaja valittiin jokaisesta sarjasta ja perinteisesti myös se yksi ylitse muiden, over all -voittajan pystin nappasi tänä vuonna Pekka Kotipohja.
Voittajan on helppo hymyillä
Pekka on mies, jolle voiton suo mielellään. Hän on tehnyt voiton eteen töitä uskomattoman määrän ja nyt tuo työ palkittiin, ei vain oman sarjan voitolla, vaan koko kilpailun parhaana, over all -voitolla. Pekka ei kuitenkaan ole ainoa, jolla on syytä hymyyn, sillä lavalla oli lukematon määrä voittajia. Me, jotka emme koskaan ole kilpailleet, emme voi kuvitellakaan millainen voitto on saada itsensä kilpailukuntoon. Se vaatii vuosia omistautumista lajille, lukemattomia annoksia kanaa ja riisiä ja tinkimätöntä, periksi antamatonta treenaamista. Siihen kun päälle vedetään vielä pitkä ja kiduttava kisadieetti, on jokainen lavalle noussut voittaja.
Kehonrakennuksen SM-kilpailujen tulokset löytyy kootusti TÄÄLTÄ
Valta vaihtui Olympiassa
Viikonloppuna kilpailtiin myös siitä kehonrakennuksen suurimmasta kruunusta, Mr. Olympiasta. Tänä vuonna katkesi Phil Heathin pitkä voittoputki kun Shawn Rhoden kruunattiin kehonrakennuksen uudeksi kuninkaaksi. Uskon että hymy ei Shawnin kasvoilta katoa ihan lähipäivinä… Edellisten vuosien mestari Phil Heath sijoittui tänä vuonna toiseksi, Roelly Winklaar kolmanneksi, William Bonac neljänneksi ja Brandon Curry viidenneksi.
Utti Hietala voittoon Norjassa
Viikonlopulta löytyy vielä yksi suomalainen, jolla on varmasti myös syytä hymyyn. Utti Hietala nimittäin nappasi voiton CBB:n pitkässä sarjassa Norjassa pidetyssä Gardermoen Openissa.

Melkoinen viikonloppu… Jäikö jotain saavutuksia vielä mainitsematta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *