Hae
Metallisydän

ATX Jammer Arms vipuvarsikahvat

Tuossa pari viikkoa sitten, kun sain kotikuntosalini uusimman laitteen verhoillutettua uudelleen ja tuunattua peilin sen taakse seinälle, olin jälleen kerran sitä mieltä, että kotisalini on valmis (TÄÄLLÄ juttua aiheesta) Olen ollut sitä mieltä jo useamman kerran aiemminkin, mutta koskaan en ole ihan näin nopeasti hankkinut kotisalille jotain uutta… Nyt kävi kuitenkin niin, että kotisalille tulla tupsahti ATX Jammer Arms vipuvarsikahvat.

ATX Jammer Arms vipuvarsikahvat

GoFitness Megastoressa alkoi viikko sitten melkoiset Black Friday alennusmyynnit (ATX tankoja -30%, Power Rackeja -35%, käsipainoja jopa alle puoleen hintaan ja vaikka mitä muuta…). Aletuotteiden tarjontaa tutkaillessani eksyin jälleen tutkailemaan ATX Jammer Arms vipuvarsikahvoja. Olin niiden hankkimista pohtinut jo aiemminkin ja nyt päätin klikata ne ostoskoriin. Paketti saapui pihaan viime viikolla ja viikonloppuna pääsin availemaan pakettia. Olo oli taas kuin pikkupojalla jouluaattona.

Asentaminen oli helppoa. Kahvat kiinnitetään Power Rackiin halutulle korkeudelle. Itse jouduin kokeilemaan pariin kertaan löytääkseni sen oikean korkeuden, jolta niin vinopenkin kuin pystypunnerruksenkin liikeradat tuntuivat todella hyviltä. Oli kiva huomata, että näiden liikkeiden välillä ei tarvitse kahvojen kiinnitystä muuttaa, vaikka eipä sekään kovin iso homma olisi.

Kyllähän nuo ATX Jammer Arms vipuvarsikahvat mahdollistaa monia muitakin liikkeitä ihan maastavedosta alkaen, mutta itselläni ne tulee kuitenkin pääasiassa olemaan käytössä juuri vinopenkkipunnerruksessa ja pystypunnerruksessa. Ne on sellaisia liikkeitä, joita mielelläni teen ”oikeallakin” salilla vipuvarsilaitteilla ja nyt se on mahdollista myös kotisalilla. Sen verran noita jo Sarin kanssa viikonloppuna kokeiltiin, että voin sanoa olevani todella tyytyväinen hankintaani. Kuten jo kerroin, liikerata on molemmissa liikkeissä hyvä ja kahvat ovat todella tukevat ja jämäkät, kuten ATX:n välineiltä voi odottaakin.

Kannattaa käydä tsekkaamassa nuo GoFitness Megastoren hurjat Black Friday tarjoukset, jos vaikka löytyisi edullisesti uusia treenivälineitä tai jotain uutta inspiraatiota omiin treeneihin 🙂

Sarin treenihuppari on muuten tilattu House Of Brandon verkkokaupasta, missä on myös menossa Black week tarjoukset. House of Brandonista saa tällä hetkellä kaikista tuotteista -25% alennuksen koodilla BLACK25 Kannattaa ehdottomasti käydä hyödyntämässä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *