Hae
Metallisydän

FitFashion loppuu!!

Muistan vieläkin selkeästi puhelun, jonka sain alkuvuodesta 2013. Olin silloin kirjoittanut pientä Metallisydän-blogiani reilun kolmen vuoden ajan ja aivan odottamatta minulle tarjottiin mahdollisuutta liittyä osaksi uutta, perustettavaa urheilullisen median blogiyhteisöä, FitFashionia. Asiasta neuvoteltuani ja sitä pohdittuani päätin hypätä mukaan. Enpä silloin tiennyt minne päätökseni minut kuljettaa, mutta päivääkään en ole tuota päätöstä katunut. Nyt ollaan jälleen uuden edessä, FitFashion nimittäin loppuu ja on aika siirtyä eteenpäin.

FitFashion

Alku FitFashionilla

Alku FitFashionilla oli jännää aikaa. Koko portaali oli juuri perustettu ja mukaan oli saatu minun lisäkseni useita muitakin bloggaajia, joista osa oli jo siihen aikaan kovia tekijöitä suomalaisessa blogimaailmassa. Minulle tuo siirtyminen tarkoitti paljon uuden opettelua ja totuttautumista esimerkiksi uuteen kirjoitusalustaan. Tukea sain paljon ja homma lähti sujumaan, oli hienoa tuntea kuuluvansa yhteisöön.
FitFashionille siirtymisessä ehkä eniten jännitti se, miten käy lukijoiden suhteen, löytävätkö vanhat lukijat perässäni uuteen paikkaan ja auttaako uusi blogiyhteisö löytämään uusia lukijoita. Heti parin ensimmäisen kuukauden jälkeen oli selvää, että muutos oli kannattanut, lukijamäärät lähtivät selkeään nousuun.

Blogin logo vuodelta 2012, ihan itse Paintilla väsäämäni…

A-Lehdet astuu kuvaan

Keväällä 2014 tapahtui taas suuri muutos kun A-Lehdet osti FitFashionin. Muutoksella ei itse bloggaamiseen ollut suurtakaan vaikutusta, mutta suuren mediatalon astuminen kuvioihin näkyi välittömästi blogien näkyvyydessä. Pääsin itsekin osaksi suurta mediakampanjaa ja vuoden 2015 alussa kauniisiin kasvoihini saattoi törmätä FitFashionin mainoksissa niin lehtien sivuilla kuin suurimpien kaupungien bussipysäkeillä ja kadunvarsimainoksissa.

A-Lehtien myötä mukaan astuivat myös ammattilaiset mainosmyyjät ja itsekin pääsin ilokseni tekemään ensimmäisiä kaupallisia yhteistyöpostauksia. Muutenkin A-Lehtien myötä koko bloggaaminen muuttui tietyllä tavalla ammattimaisempaan suuntaan, jouduin esimerkiksi viimeinkin nöyrtymään ja luopumaan blogini mustasta taustasta, josta olin pitänyt kiinni kynsin hampain, No, yhteinäisen ulkoasun vuoksi oli uhrauduttava ja pääsinpä ainakin ammattilaiskuvaajan kuvattavaksi uusia promokuvia varten.

FitFashion loppuu

Viime viikon lopulla me kaikki FitFashionin bloggaajat saimme tiedon, että FitFashion tulee loppumaan. Ainakin minulle tieto oli ensin pieni järkytys, onhan FitFashion ollut jo yli viiden vuoden ajan blogikotini, jossa olen viihtynyt todella hyvin.
Tällä hetkellä me kaikki FitFashion-bloggaajat olemme uuden edessä. A-Lehdet on tarjonnut isolle osalle meistä mahdollisuutta siirtyä jatkamaan blogiamme A-Lehtien omistamalle Terve.fi sivustolle. Terve.fi on reilusti FitFashionia suurempi sivusto ja tarjoaa jälleen uusia mahdollisuuksia jatkaa Suomen blogimaailman valloittamista. Muitakin vaihtoehtoja toki on, sillä vaikka uutinen FitFashionin loppumisesta ei kovin julkinen vielä ole ollutkaan, on tarjouksia jo nyt tullut myös muilta tahoilta.

Tulevaisuus?

Juuri nyt me elämme jännittäviä aikoja, kuka jatkaa ja missä? Lyökö joku pillit kokonaan pussiin? Onko Marsissa elämää? Heittäkää vapaasti omia veikkauksianne ja ajatuksianne asiasta kommentteihin!

13 kommenttia

 1. Matti kirjoitti:

  Näin lukijana ei ole väliä missä se blogi on, kunhan se blogi vaan jatkuu.

 2. E kirjoitti:

  Musta tää on ollut kiva kun on kaikki löytynyt saman portaalin alta, osaa blogeja tuskin tulee luettua enää kuin nyt niitä lukee huomaamattaan täällä helposti. Kiinnostaisi tietää, miksi tämä lopetetaan? Olen käsittänyt, että täällä käy paljon lukijoita ja on ollut se helppous kun olette kaikki olleet samassa paikassa. Harmi juttu 🙁

  • Metallisydän kirjoitti:

   En osaa antaa sen kummempaa vastausta FitFashionin lopettamiseen, mutta tuo Terve.fi on esimerkiksi vielä FitFashioniakin isompi sivusto. Aika näyttää mihin asia kehittyy ja mistä mikäkin blogi jatkossa löytyy 🙂

 3. Seuraaja kirjoitti:

  Mitenkäs itse? Aiotko siirtyä sinne terve.fi vai jonnekin muualle? Kyselyjä varmaan tulee kun ei vastaavia blogeja paljon ole. Et kai ainakaan lopeta?

  • Metallisydän kirjoitti:

   Aivan varmasti en lopeta, en osaisi olla kirjoittamatta 🙂

 4. Pitkäaikainen fani kirjoitti:

  Jos Marsissa on elämää, onnistuu se bloggaaminen varmaan sieltäkin. Ihan sama minne menet, perässä tullaan!!

  • Metallisydän kirjoitti:

   Kiva kuulla 🙂 Ilmoittelen kyllä sitten minne kannattaa seurata kun asiat varmistuu 🙂

 5. Nimetön kirjoitti:

  Samapa se minne menet, huutelet sitten vaan uutta osoitetta kovaan ääneen!

  • Metallisydän kirjoitti:

   Kyllä mä aion uudesta osoitteesta pitää aika kovaa ääntä kun asiat varmistuu 🙂

 6. Nimetön kirjoitti:

  Mistä kaikista paikoista tarjouksia on tullut? Onko ollut hyviäkin?

  • Metallisydän kirjoitti:

   En lähde niitä sen enempää julkisesti kertomaan 🙂

 7. Nimetön kirjoitti:

  Pysykää nyt Umpun kanssa ainakin samassa paikassa. Te ootte kaks jotka uskaltaa puhua suoraan ja joita jaksaa lukea.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.