Hae
Metallisydän

Kesä on täällä, tervetuloa kesä!

Tuulenhenki on lämmin, puissa on lehdet, linnut laulavat ja ollaan päästy jo nauttimaan hellepäivistä ja auringon porotuksestakin.. Kesä on täällä, tervetuloa kesä!

tervetuloa kesä

Tänä vuonna kevät tuntui ikuisuuden pituiselta, siihen oli varmasti monia muitakin syitä kuin viileät ilmat, mutta sitä mahtavampaa on nyt kun helteet ovat saapuneet. Aika harvoin päästään nauttimaan tällaisista helteistä ennen juhannusta ja nyt näyttäisi vahvasti siltä, että itse juhannuskin olisi helteinen… Tällaista kesän kuuluu olla!

Tervetuloa kesä!

Kesä on aivan ylivoimaisesti suosikkivuodenaikani. Nautin lämmöstä, valoisuudesta, auringon paahteesta ja lämpimästä tuulahduksesta. Jos saisin päättää, olisi aina kesä.

Kuka idiootti sitäpaitsi edes on keksinyt talven. Kenen loistava idea on ollut täyttää maailma kylmällä valkoisella lumella, saada järvet jäätymään ja ihmiset palelemaan. Täysin järjetöntä, mielestäni talven voisi peruuttaa kokonaan ja korvata ihanalla lämpimällä kesällä.

Sama juttu syksyn suhteen. Lehdet kellastuu ja on hetken ajan kauniita kaikessa väriloistossaan. Sitten kuitenkin alkaa sateet. Kaikkialla on märkää, tuuli on kylmä ja ne jokin aika sitten kauniit lehdet on rumina ruskeina kasoina pitkin maata. Lopulta alkaa vielä sataa räntää, mikä johtaa ennen pitkää siihen typerään lumeen ja talveen, oltuan kuitenkin märkänä sohjona ensin pari kuukautta ihmisten riesana. Samalla kun perutaan talvi, saa mennä syksykin.

Keväässä ei sinänsä ole mitään pahaa, se on kuin pienoiskesä vittumaisen talven jälkeen. Jos kuitenkin syksy ja talvi perutaan, ei kevättäkään enää tarvita kun koko ajan voi olla kesä. Heipat siis myös keväälle. Kevään tuoksuja ja ensimmäisiä lämpimiä auringonsäteitä ja tuulahduksia saattaa kyllä tulla hiukan ikävä, mutta antaa mennä jos samalla päästään eroon syksystä ja talvesta.

Näillä puheilla on siis yhteisellä päätöksellä peruttu koko kolmikko, syksy, talvi ja kevät ja päästään nauttimaan ikuisesta kesästä.

tervetuloa kesä

 

Metallisydän Facebookissa

Metallisydän Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *