Hae
Metallisydän

Mitä isi ja tytär tekee kun niillä on vapaata?

Tuossa viime viikolla sain kuulla, että FitFashionista kaivataan pääasiassa juttuja pepputreenistä, kun taas perhepostauksista lähinnä valitetaan. No nyt on taas luvassa sitä ärsyttävää, tyhjänpäiväistä ja turhaa perhesoopaa, sori vaan!

Mitä isi ja tytär tekee kun niillä on vapaata?

Minulla oli viime viikko siitä erikoinen, että olin töissä vain maanantain ja tiistain ja loppuviikko oli vapaata. Se tarkoitti tietysti myös sitä, että Emilialla oli myös päiväkotipäivät ainoastaan maanantaina ja tiistaina. Loppuviikko me vapailtiin yhdessä!

Day number one – Keskiviikko

Keskiviikkona kun meillä Emilian kanssa vapaat alkoi, me makailtiin vielä sängyssä Sarin lähtiessä töihin. Siinä lähtiessään Sari muka ovelasti vaivihkaa totesi, että hitsi kun tuo pyykkikori on niin täynnä ja kaupassakin pitäisi käydä… No me tajuttiin luonnollisesti Emilian kanssa heti mitä tuo vihjailu tarkoitti – ja lähdettiin heti aamupalan jälkeen leikkipuistoon.

Me keinuttiin, kiipeiltiin ja nautittiin lämpimästä säästä, syötiin jätskiä ja istuskeltiin. Käytiin katsomassa nukketeatteria, juostiin kilpaa ja leikittiin hippaa tai piiloa (mikä on muuten ihan epäreilua kun isi on niin paljon isompi, ettei millään mahdu yhtä hyviin piiloihin kuin Emilia…).

No käytiin me kotiin mennessä siellä kaupassa ja ostettiin jätskien lisäksi ruokatarvikkeitakin. Pyykkiä ei kuitenkaan pesty, että jäisi jotain kotihommia seuraavallekin päivälle. Sitäpaitsi ei äiti voi harmistua pyykkien pesemättömyydestä kun kaupassa kuitenkin käytiin – ja tuotiin äidillekin jätski.

Day number two – Torstai

Torstai-aamuna töihin lähtiessään Sari huokaili merkitsevästi poimiessaan pari ruohonpätkää eteisen lattialta. Jälleen me Emilian kanssa ymmärrettiin välittömästi mistä oli kyse, imuroida pitäisi – ja lähdettiin pyörälenkille. Pyörälenkki vei jälleen leikkipuistoon ja Emilia pääsi taas keinumaan, tuosta tytöstä on kehittynyt melkoinen hurjapää!

Loppupäivä sitten pestiin kotona pyykkiä ja leikittiin. Sarin tullessa kotiin lattialla oli varmasti vielä enemmän ruohonkorsia, mutta kaikki pyykit oli pestyinä…

Day number three – Perjantai

Perjantai-aamuna jäi aamupiirretyt kesken kun me ponkaistiin Emilian kanssa välittömästi ylös sängystä Sarin lähdettyä töihin. Perjantai oli kiireinen päivä. Sinä aikana kun Emilia söi aamupalaa, isi imuroi tarkasti koko talon. Seuraavaksi suunnattiin katsastamaan auto (viimeinen katsastuspäivä, mutta nyt ei taas tarvi kahteen vuoteen katsastaa) ja sitten mentiin moikkaamaan serkkupoikaa.

Kotiin tultiin samoihin aikoihin äidin kanssa ja yhteinen viikonlopun vietto sai alkaa!

Days four and five – lauantai ja sunnuntai

Lauantai ja sunnuntai vietettiin sitten yhdessä. Ruokaa oli jääkaapissa, pyykit oli pesty ja koti kiilsi imuroinnin jälijltä. Voitiin siis nauttia yhdessä olosta esimerkiksi maauimalassa.

Tarinan opetus?

Tällä tarinalla on monta mahdollista opetusta, mikä teidän mielestänne on se paras?

 1. Älä tee kaikkea kerralla, joku keksii aina lisää tehtävää.
 2. Älä tee tänään sitä minkä voit tehdä huomenna
 3. Nauti täysillä jokaisesta hetkestä rakkaittesi kanssa
 4. Iloa ei ole elämässä koskaan liikaa
 5. Älä kasva isoksi, isona et mahdu piiloon
 6. Rohkea rokan syö
 7. Se parhaiten nauraa, joka toiselle kuoppaa kaivaa
 8. Joku muu mikä?

vastata saa jos haluaa, mutta ei ole pakko. Tällä kertaa palkinnon saa ihan jokainen, joka on jaksanut lukea tämänkin ärsyttävän, turhanpäiväisen ja turhan perhepostauksen loppuun asti. Palkintona on exclusiivinen alennuskoodi House Of Brandon verkkokauppaan. Koodilla METALLI20 saa 20% alennuksen koko kaupan valikoimasta ja se on voimassa 30.6.2018 asti.

Kiitos jos jaksoit lukea ja vielä suurempi kiitos jos napautat tota sydäntä tai vaikka jaat somessa, näytetään ettei pepputreeni ole ainoa mikä kiinnostaa!

2 kommenttia

 1. Jenni Maria kirjoitti:

  5kohta on paras.
  Olet kyllä mahtava isi ? vai saako tätäkään sanoa, ettei kukaan vaan loukkaannu ?

 2. Metallisydän kirjoitti:

  Saa sanoa, kiitos 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *