Hae
Metallisydän

It’s not who we are…

Taas on tullut saatettua kahta intohimon kohdetta askel eteenpäin. Muutama viikko sitten ottamani Batman/Jokeri -tatuointi saatettiin loppuun lisäämällä ajatuksia herättävä teksti kuvan ympärille ja autotallin kuntosali sai pienen sisustuslisäyksen…

It’s not who we are underneath…

TÄÄLLÄ oli juttua oikean käden hauikseen ottamastani Batman/Jokeri -tatuoinnista, joka nyt sai jatkoa. Jo alunperin oli ajatus täydentää kuvaa eräällä tietyllä sitaatilla Batman Begins elokuvasta ja nyt oli sen aika. Luottotatuoitsijani Tim Chicon suunnitteli ja toteutti käteeni tällä kertaa tekstin ”It’s not who we are underneath, but what we do that defines us”

Tykkään kovasti tuosta ajatuksesta, että jokaisen ihmisen määrittävät hänen omat tekonsa ja että jokaisella on omilla valinnoillaan mahdollisuus vaikuttaa siihen, millainen ihminen on ja millaisena muut näkevät. Vaikka lähtökohdat olisivat heikot tai sisällä myllertäisi millaisia omia demoneita, voi silti tehdä oikeita ratkaisuja.

…but what we do that defines us

Itse tein tällä viikolla ratkaisun ripustaa kotisalilla uuden Hex Bar -tankoni seinälle. TÄÄLLÄ esittelin tuon uusimman hankintani. Tuo tanko on aivan mahtava, mutta toi mukanaan tietynlaisen säilytysongelman… Kotisalini on suhteellisen kompaktin kokoinen, eikä siellä juurikaan ole tilaa lattialla lojuville tangoille, varsinkaan noin kookkaille kuin tuo suuri Hex Bar. Jotain oli siis keksittävä…

Ratkaisuni oli ripustaa tuo tanko seinälle. Sekään ei kuitenkaan ollut ihan yksinkertainen juttu. Kun tanko painaa 27 kiloa, ei mitkään kevytrakenteiset hennot pikkukoukut sitä kestä. Pohdiskeltuani asiaan ratkaisua, päädyin tilaamaan GoFitness Megastoresta ATX:n tankokoukut, joista modaisin sopivat seinään asennettaviksi.

Ystäväni Aki veteli ensin ohjeideni mukaan rälläkällä ylimääräiset osat pois ja sen jälkeen kiinnitin koukut siististi ruuveilla seinään… Paitsi että ensin piti irrottaa seinälevyt seinästä ja lisätä uudet runkopuut oikeille kohdille jotta koukut varmasti pysyy tankoineen seinässä eikä tule jonakin kertana lastulevyineen alas ja suoraan viattoman treenaajan päähän…

Pienen askartelun jälkeen koukut oli seinässä ja tanko koukuissa. Kyllä nyt on hyvä, vaikka itse sanonkin 🙂

Tällasia on nämä mun harrastukset, mites teillä? Kirjoitteletteko te mietelauseita ihoonne ja kiinnittelette koukkuja seinille?

2 kommenttia

  1. Hanna kirjoitti:

    Millä saat tuon tangon alas? Haetko aina tikkaat? 😛

    • metallisydan kirjoitti:

      Kyllä mä onneksi yletyn sen sieltä nostamaan alas. Kovan treenin jälkeen takaisin ylös saaminen voi tosin olla haasteellisempaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.